Hvordan bygge en Brick Patio

Ingenting gjør hagen din ser like hjemmekoselig og innbydende som en brun murstein patio gjør. I tillegg, hvis du tilfeldigvis være en av de heldige gutta som også har en søt liten plen ut i front, for så å bygge mur patio er noe du bør gi seriøs tanke til. Det er en fantastisk landskapsarbeid alternativ og vil ganske enkelt gjøre plenen og hagen din ser fantastisk vakker. Dessuten vil den brun-grønne kombinasjon lage en perfekt syn i høstkveld. Her er hvordan å bygge en murstein patio innen kortest mulig tid.
Hvordan bygge en Brick Patio; Før vi går videre til hvordan å bygge en murstein Paver patio, her er en liste over verktøy som du vil kreve, i tillegg til uteplassen byggematerialet.
Materialer og Nødvendig verktøy, knust stein eller granitt, Fine sand, rektangulær murstein, gummihammer, Wooden tamper, Wooden screed, målebånd, spade, Broom, Hagevanning, Piece av nylon string. ; Deretter bør du ta stilling til valg av murstein patio design. Rektangulære mønstre, sjakkbrett mønster, buede mønstre, konsentriske mønstre, sikksakk mønstre, abstrakte layout, etc. er noen av de populære brick patio ideer som er på moten. For enkelhets skyld, vil vi vurdere en grei rektangulær murstein terrassen i denne artikkelen. Det er den enkleste av alle tegl patio design og ikke innebærer noen skjæring eller kutting av murstein.
Prosedyre, Først og fremst, måle området hvor du ønsker å bygge terrassen med et målebånd. Dobbel-sjekk for å kontrollere at du ikke har gjort noen målefeil. , Nå, merke omkretsen av denne rektangulært område med nylon strengen. Det vil fungere som en retningslinje, og vil hjelpe deg i å legge murstein riktig og til rett vinkel. , Neste, grave opp det markerte området med spade din. Dybden bør være ensartet, og det skal være rundt seks inches. Jevn til gravd opp området ved hjelp av en tre tamper. , Nå tomme poser av knust stein (eller knust granitt) over dette området. Ved hjelp av tre massen, jevnes det jevnt over hele overflaten. Etter det, trykk den på plass ved hjelp av tre tamper. ; Hell et par sekker med fin sand over lag av knust stein. Igjen, spre den jevnt over den rektangulære området og trykk den på plass ved hjelp av tamper. , Kommer nå den delen av legging av murstein. Fra et hjørne av rektangulære området, lå to mursteiner om gangen i en alternativ mønster dvs. i en krysser måte. Kontroller at klossene sitter godt og at ingen mellomrom fortsatt mellom dem. ; Fortsett på denne måten til du har dekket hele området. Dersom de siste brikkene ikke passer helt mellom kantene, må du kanskje skjære eller kutte dem til passende størrelse for å sikre en kompakt passform. For mer om mur rydder, kan du referere til noen av disse murstein rydder tips. ; Når alle brikkene er lagt, slå dem hardt ned med en gummihammer, slik at de er planert. Nå, tomme en pose med sand over nylagt murstein. Ved hjelp av en kost, spre den jevnt over hele overflaten. Etterpå, spray overflaten forsiktig med en vanlig hageslange. Sanden vil sive inn i hullene og sprekkene mellom to tilstøtende murstein og i prosessen, vil fungere som en pakking agent for å fylle opp alle åpne sprekker eller tomrom. : Dette var den raskeste og enkleste måten å bygge en murstein patio. Hvis du ønsker, kan du også legge et lag av sement over lag av knust stein og sand. Dette vil bidra i forpliktende mursteinene permanent til basen, og vil hindre dem fra å flytte eller flytting ut av plass. Dette var alt om hvordan å bygge en murstein patio i et kort tidsrom. Prosessen bør ikke ta deg mer enn noen få timer, og det kan være en utmerket hjemme forbedring alternativ for deg å vurdere. Som jeg logge av, la jeg med noen av disse patio dekorere ideer som vil gjøre den nye uteplassen enda mer vakker og attraktiv.