Asbest Floor Tile fjerning

Asbest, kan en naturlig forekommende silikat materiale være giftig. På grunn av sin motstand mot varme, elektrisitet og kjemisk skade, dets bruddstyrke og lydabsorpsjon ble det en favoritt utvalg av mange byggherrer og produsenter over hele verden. Mesteparten av tiden, er asbest blandet med sement eller vevd inn i stoff eller matter.
Metoder for Asbest Floor Tile Fjerning; Asbest er brann ekstremt motstandsdyktig og var brukt til isolasjon og brannbeskyttelse formål i det siste. Men det består av små fibre som kan inhaleres lett av mennesker og kan forårsake sykdommer som asbestose og mesothelioma kreft dermed burde asbest eksponering unngås. Prøv også å unngå å installere asbest fliser på gulv. Vinylgulv også inneholde noe mengde av asbest og mens du fjerner dem, bør forsvarlig behandling tas.
Det første trinnet er å kontrollere om materialet er i ikke friable statlige. Når asbest ikke kan reduseres til støv etter bruk av hånd press, så er det sies å være i non friable tilstand. Før du begynner å fjerne asbest gulvflisene, bruke verneutstyr som en respirator og beskyttelsesbriller. Det bør fjernes i stykker, slik at materialet forblir i en ikke friable tilstand. Derfor, unngå sliping eller bruk av sagen eller drill.
Det er alltid bedre å ta hjelp av profesjonell og lisensiert asbest entreprenører som er fullt utstyrt og er utdannet på hvordan du fjerner asbest gulv fliser trygt og vet også hvordan å avhende dem. Mesteparten av tiden, kommer det med plast ark som stopper partikler i å bevege seg fritt rundt. De er farlige materialer dermed vanligvis er de pakket i en våt container. Dette unngår partiklene fra å bli luftbårne mens du fjerner flisene og vil også hjelpe deg i asbest gulvfliser fjerning. Dette var om hvordan du fjerner asbest gulv fliser. Les mer på asbest fliser fjerning tips.
Bruk av asbest, I noen land, ble asbest brukt i produksjon av ammonium sulfat som ble ytterligere brukt til produksjon av ris, for sprøyting på tak, i jern skjeletter, på vegger av jernbanevogner og bygninger. Tidligere ble det også brukt i bil bremsedeler, clutch plater og sko. Den ble også brukt for formål innpakning rør, lining kjelene og for dekker motor og turbin deler.
Asbest - Mineraler; Amosite: Dette mineralet er brukt som brannhemmer i himlingsplater og også i termisk isolasjon produkter. Dens opprinnelse kan spores til Sør-Afrika.
Krysotil: Dette mineralet er hentet fra serpentin bergarter. The mineralet er krøllete motsetning crocidolite, amosite, termolite, etc. som er som en nål. Dette mineralet er veldig fleksibel og kan veves lett inn i et stoff. Det brukes i stor grad innenfor korrugerte asbestsement taket plater som brukes til lager, garasjer og bygninger. Noen ganger, de er støpt inn flatt ark og brukt til gulv og vegger.
Krokidolitt: krokidolitt en fibrøs form av amfibol riebeckite finnes hovedsakelig i Sør-Afrika og Australia. Det skjer i form av myke friable fibre, men det er noen som oppstår i rett form og noen av dem er rullet.
Jeg er sikker på at denne artikkelen må ha gitt deg nok kunnskap om asbest gulvflisene fjerning tips og også om asbest og dens typer.