Hvordan bygge en Sandblaster

Før vi kan gå om å bygge det, la oss se på grunnleggende funksjonaliteten til en Sandblaster. En Sandblaster er først og fremst brukes til å gjøre grove overflater glatt, og fungerer som en mekanisert versjon av et sandpapir. Den bruker sand til å forme og rengjøre en overflate, ved sprengning sanden mot den og er mye brukt til å rydde opp vegger, biler, båter og så videre. Det har vært brukt i en rekke andre ting også, som inkluderer å gi din jeans en syre vask utseende eller til nød dine jeans, tar avslutt noe å legge et nytt strøk med maling, eller som gir en nydelig kald avslutning på metaller og briller. Du trenger bare en hendig kilde til sand og en rimelig mengde komprimert luft, og er du klar til å rulle. Du kan velge å kjøpe en Sandblaster, leie det, eller med disse enkle trinnene bygge en til halve prisen. Her er en liste med bygge instruksjoner, om hvordan å bygge en Sandblaster.
Bygg Instruksjoner om hvordan å lage en Sandblaster
For å gjøre en Sandblaster i komforten av ditt eget hjem, trenger du noen beskyttende klær, som inkluderer en respirator for å unngå silikose og briller, en luft pistol festet til en slange, og en bøtte med noe finkornet sand eller andre slipende medier. Dette inkluderer glassperler, aluminiumoksid, sort skjønnhet kull og silika sand. Når du har samlet hele Sandblaster deler og fikk verneutstyr på, det er på tide å begynne å bygge Sandblaster.
Trinn 1: Oppsettet er enkelt. Bare koble en luftkanon til ½ tomme gummi luft slangen og finne en sand bøtte der slangen kan resten. Sjekk luftkanon tilkoblingen, for å se om den er godt festet, ellers ville du ha sandblåsing av fra forbindelsen, og skaper en husholdning sandstorm.
Trinn 2: Bruk en duct tape eller en elektrisk tape for å feste slangen til siden av bøtta, og har slangen peker nedover. Hvis ikke gjort det, vil du ha slangen beveger seg rundt og sprøyting sanden over.
Steg 3: Fyll bøtte med finkornet sand, avhengig av hva du ønsker å bruke det til. Men, jo finere sanden, jo mer sin flyt gjennom slangen.
Steg 4: Nå, med verneutstyr på, bruk Sandblaster på elementet, ved å sikte luften pistolen håndtaket på den og klemme på avtrekkeren. Som komprimert luft jetted ut av pistolen, trekker den sanden gjennom slangen, innebygd i sanden haug på bunnen av bøtta, som skal jetted ut sammen med komprimert luft. Dette skaper en sandblåsing kraft, som fungerer på elementet den brukes på.
Selv om dette oppsettet ser latterlig enkelt (og gjør at du vil drepe selger, som solgte deg at sandblåst utslitt jeans for $ 60), er det visse forbehold tiltak som du må påta seg. Kontroller at du har verneutstyr på plass, for å unngå arrdannelse ansiktet eller forårsake andre skader. Ikke prøv å sandblåse din denims mens du har dem på, med mindre du vil at benet sprengt av disse også, og husk å dekke noe du ikke ønsker å få sandblåst. Husk også å jobbe opp volumet sakte, for en jevnere flyt. Noen få minutter med eksperimentering vil avgjøre hvilken trykket, mens hjemmelaget Sandblaster.