Hvordan bygge en dusj Pan

Bygge en dusj pan er en enkel prosess og resultat kan være bra hvis gjort riktig og forsiktig. Dersom bygget bra, vil den ikke lekke, og vil vare i lang tid ellers, kan det føre til katastrofer som vandrende vann. Med noen få forholdsregler kan du installere en dusj pan riktig. Trinnene nedenfor vil løse dine problemer på hvordan å lage en dusj panne.
Bygge en dusj Pan
Materialer som er nødvendige
Materials kreves for å bygge en dusj pan er: tappe basen, avløp verktøy, mørtel mix, betong etterbehandling sparkel, Backer bord, vanntett membran, hønsenetting eller wire lekte, drivning, drivning pistol og papp.
Prosedyre for bygge en dusj Pan
Bruk en vanntett membran og mørtel seng for å lage en multi-lags solid dusj pan. Avløpet er et sted der vannet går ut av dusjen. Tilstopping av avløpet vil fylle i dusjen og dermed vann renner på gulvet. A klemring brukes der den nedre delen gir et backup avløp og den øvre delen fungerer som vanlig avløp. Plasser støtter flensen på kryssfiner undergulvet.
Med tynne, latex-modifisert mørtel bed opprette en skrånende gulv. Minste rådet skråningen for undergulvet er 1 / 4 tommers. Sikre omkretsen av dusjen gulvet med flyte strimler av Str 3 / 4 * 3 / 4 tommers. Disse stripsene fungerer som en guide når du installerer motoren sengen. Juster klemringen renne på undergulvet og klør 3 / 4 tommers flyte strips rundt grensen av dusjen gulvet. Nail flottøren strimler og dekke kryssfinér undergulvet med et lag av taktekking følte tykkelse £ 15 Legg et lag med galvanisert-utvidet wire lekte over det. De holdes sammen med flate stifter. Grave latex-endret mørtel. Til å forme skråningen, ri over flottøren strimler og avløpet flensen med en tre flyter og pakke motor med brett. Før du installerer dusjen pan membranen, holde skrånet muren i samme stand over natten slik at den stivner. Tverrsnittet av dekket gjørme er tynn derav, bruk en styrke-økt-latex tilsetning stedet for vann når du blander mørtelen.
Klorerte polyetylen (CPE) er brukt for å installere dusj pan liners. Installer blokkerer rundt omkretsen av pan-området mellom piggene. Sperring skal strekke seg minimum opp til en tomme over upturned sider av pannen. Påse at alle fester er spylt og forsenket.
Konstruer sidene i henhold til lokale bestemmelser. De kan enten 8 eller 9 inches. Stress ned i membranen, klippe det, bøye hjørnene, brett opp i membranen og legg den på dusjen etasje for rettssaken. Skru av membranen hvis det passer godt, og plassere en perle av gummi fugemasse nær lavere drenering flensen. Plasser membran på dusjen gulvet, brett og press den. Sikre den til veggen-blokkerende og plassere alle stifter ett tomme over den øverste kanten. Plasser tetningsmasse mellom ulike nivåer i hjørnet bretter slik at materialet holdes tett mot veggen-blokkering.
Installer pre-fabrikasjon dam hjørnene på det punktet hvor dusjen fortauskanten ligger i tilknytning til upturned membranen. Håndheve pan membranen med to perler av fugemasse of size 1 / 8 tommer. Plasser disse perlene på en avstand på 1 / 2 tomme. Med hjelp av en murskje, seng demningen hjørnene inn i fugemasse. Festene skal plasseres på toppen tomme av upturned kantene. Dersom bolten hodene stikker ut av avløpet, så kutt dem og dekke dem med en membran. Make boltene stramme og skjære et hull til åpningen av kjelen til avløpet.
Nå kan du teste dusjen pannen. Med en utvidelse-type stopper, koble avløpet og fyll pannen med vann til det når toppen av fortauskant. Tapp vannet og installere mørtel gulvet. Tegn avløpet skjermen inn i kroppen av klemringen renne, justere det med høyden på gulvet. Du kan unngå kortstokken slam fra plugge gråte hullene ved å plassere en fritt drenerende materiale som ert grus rundt bunnen av avløpet. Tillat ene halvdelen av dekk gjørma å flyte ut, og deretter plassere en forsterkende tråd som skal være dekket med de resterende gjørme. Float sengen til den endelige skråningen. Etter endt mørtelen seng bør gulvflisene være 1 / 6 eller 1 / 8 tomme over toppen av sluket. Det burde være 1 / 8 til 1 / 4 tommers under nederste kanten av veggfliser. Pass toppen forkant av skogen flyter slik at den nederste kanten som er installert vil sitte sammen med den.
Lære å bygge en dusj pan kan hjelpe deg i dusjen panne konstruksjon. Du kan bygge en selv etter din smak og krav. Den vil ikke bare hjelpe deg å bygge den sterk og fast, men også hindre unødvendige utgifter. Du kan gi din dusjhjørne et personlig utseende og samtidig opprettholde sikkerhet og komfort.