Home Utvendig Maling

Mange mennesker elsker å ta på seg oppgaven å hjemme utvendig maling fordi det er en enkel måte å gi et friskt, nytt utseende på utsiden av huset. Det er imidlertid et hjem forbedring prosjekt hvor du ikke har råd til å gjøre noen feil. Etter utvendig maling, bør huset ditt ser ut unike, men bør ikke se ut av sted i nabolaget. Valget av farger bør være i samsvar med de andre husene rundt det. Malingen Fargen skal være i harmoni med det indre maling av huset ditt også. For alle disse grunner, krever det mye av nitid planlegging. Du bør også ha kunnskap om hvilken type maling som skal brukes.
Utarbeidelse av vegger, maling, enten utvendig maling eller interiørmaling, vil ikke følge noen skitne eller skadet overflate. Derfor er god forberedelse arbeid på veggene et must. Dette gjøres for å sikre en god lakk finish. Hvis du finner skader som sprekker, hull etc. på ytterveggen, reparere dem før du bruker maler til den. For å bli kvitt skitt og rusk fra veggen, er det enkleste alternativet å vaske det av. Trykket vasking vil være mer praktisk til dette formålet. Så, med hjelp av en maling skrape, fjern alle løst bundet sprakk gammel maling fra veggen. Når malingen skal anvendes på grove veggene, må du sand dem for å gjøre dem enda. Husk også på at malingen ikke stikker for godt på en blank overflate, slik at disse flatene må slipes også.
Home Utvendig Maling: Typer og Finishes, Generelt, er det maling tilgjengelige for yttervegger formulert på en slik måte at de kan tåle den vanlige ekspansjon og sammentrekning som finner sted på grunn av endringer i været, samt hindre vekst av mugg på deres overflate. I utgangspunktet er det to ulike kategorier av utvendig maling: latex baserte malinger og alkyd baserte malinger.
Latex baserte malinger er mer populært fordi det gir en god porøs overflate og ikke felle noen fuktighet. Derfor ikke malingen løsner etter en tid, noe som gjør det svært holdbart. De er også enkle å rengjøre med såpe og vann. Olje eller alkyd basert maling er bra hvis de utvendige veggene har blanke overflater. Ellers, sine ulemper inkluderer problemer med rengjøring av malte overflaten. Noen av statene forby bruken av slike maling på grunn av luftkvaliteten regelverk. Utvendig maling har tre forskjellige utførelser: flat, glans og semi-gloss. Glossy maling kan gi et lyst utseende til huset, men gjør penselstrøk og mangler av veggene synlige. Semi-gloss finish på den viktigste delen av veggen, og glanset finish maling for de mindre områdene er de mest brukte er ferdig for utendørs veggmaleri.
Home Utvendig Maling: Farger og nyanser, Utseendet på huset er også avhengig av type nyanser valgt for yttervegger. Light nyanser gir en større følelse til huset, mens mørke nyanser gir huset en liten titt. En annen ulempe med mørke nyanser er at de falmer etter gang. Bruk aldri en enkelt farge for hele ytre overflaten av ditt hjem. Ytterdører og vinduer skal males i en annen farge for å gi kontrast. Avhengig av kurver av huset, kan du bruke en rekke farger for å markere sitt detaljene. Paint større overflaten av veggen med lyse farger og bruke mørke nyanser for trims. På denne måten, med den rette kombinasjonen av lys og mørke nyanser, kan du lage en fantastisk hjem utvendig design. Les mer om:; Utvendig Paint Color Ideas; Utvendig maling ordninger; Hjem Utvendig Maling Process; Når overflaten er klar til å bli malt, start ved å bruke et lag med primer. Dette primer belegget er lagt for å gjøre malingen varer i lengre tid. La primeren tørke opp grundig før du påføre malingen. Bruk av maling med børste vil gi deg en mye bedre finish enn valser. Det gir ikke bare et jevnt lag med maling, men også bidrar til å male sprekker i en bedre måte. Derfor, med en børste for utvendig maling anbefales. Å starte, med bland malingen godt før du bruker det på veggene. Du må fortsette å gjøre dette å blande i hele perioden av maleriet. Maleri bør starte fra toppen og gå nedover. I begynnelsen, maling grensene av veggene som er ved siden av trim. Deretter male den viktigste overflaten av veggen. Strøkene av malingen bør være i samme retning som tre korn. Når påført maling tørker opp, flytte på å male på beslagene av ytterdører og vinduer. De delene av muren som er utsatt for maksimalt med sol og regn bør males med to strøk. Den andre strøk skal påføres først etter den første tørker opp. Les mer på:; Hjem maleteknikker, Maleri Tips og teknikker, Før du starter hjemme utvendig maling, er det svært viktig at du sjekker værmeldingen. Dette er fordi hvis det regner like etter eller under maleprosessen, vil alle male vaske bort, og hjemmet utvendig forbedring prosjektet vil ende opp i totalt rot.