Pajama Party Ideas

Hvem elsker ikke en morsom pyjamas fest? Jeg husker å bruke mine pyjamas fester, dans opp en storm, hele natten, og sladre om "gud vet hva" med mine beste venner. Det er ingenting som å sitte i flanell bukse, ser "skummelt" skrekkfilmer og nipper til varm sjokolade. Disse slummer partiene er en flott måte å ta opp kontakten med gamle venner tid og gjøre opp for tapt tid også. Så dersom du kaster en pyjamas fest, her er en liste over noen gode party ideer, komplett med tips om pyjamas party invitasjoner, spill, temaer og aktiviteter. For ikke å glemme den deilige snacks, å knaske på selvfølgelig. Som et spørsmål om faktum, disse partiene er lettest å være vert. Ikke bare er de billige, de heller ikke kreve mye planlegging eller forberedelser. Med litt quirky varianter til pyjamasfest, kan du gjøre det en hit blant alle gjestene. Før du starter med planlegging rangel, bør du holde noen ting i tankene. Hvis du planlegger for en sleepover, sørg for at den starter sent, slik at du ikke har gjesper Sleepyheads med 10 pm. Et alternativ for en sleepover er når gjestene kan gå hjem ved sengetid. Kontroller at hvis det er slik, gjør du det klart, i invitasjonen selv.
Så hva venter du på? Gjør din pyjamas party en leken spill med humor, med disse morsomme party ideer.
Pajama Party Temaer, velger å være vert for et tema basert Pajama parti kan bli mye moro. Du kan velge fra et bredt spekter av partiet temaer fra Hawaiian luau til en favoritt filmer tema, Hannah Montana temaet, eller den stadig populære teddybjørnen tema. Basert på din valgte temaet, kan du endre dekorasjoner, aktivitetene og til og med pyjamas party oppskrifter. Spill av musikken til å gå med temaet, og har dine gjester kledd for temaet også.
Pajama Invitasjoner, Det finnes en rekke pyjamas party invitasjoner tilgjengelig på noen lokale partiet butikken. Hvis du vil legge til en kreativ vri på partiet invitasjoner, kan du selv tilpasse disse invitasjonene, for å matche den valgte tema eller lage dem selv, ved hjelp av gratis utskrivbare klippet kunst på datamaskinen din. For eksempel, hvis du velger å gå med bamse temaet, så kan du legge bamse grafikk på invitasjonen eller har en åpning bamse invitasjon. Invitasjonene kan også gjøres å se ut som putevar, med litt vatt å blåse den opp, eller inkludere grafikk av pyjamas, nightgowns eller en pute kamp. En av mine absolutte favoritter var soveposen invitasjonen, med invitere laget som lange sovepose, komplett med litt papir dukke, laget av bygging papir. Informasjonen ble notert på hennes lille papir nattkjole!
Dekorasjoner For The Party, Selv om en pyjamas fest trenger ikke utdype dekorasjoner som andre partier, kan du ha dekorasjoner å matche temaet i pyjamas party. For eksempel, hvis du bruker en bamse tema, kan du bruke utskjæringer og bilder, for å dekorere soverommet og kast i mange utstoppede bamser og puter rundt, for å fullføre utseendet. Du kan bruke ballonger, vimpler og åpninger for å sprite opp plassen.
Pajama Party Aktiviteter; Det finnes en rekke pyjamasfest spill og aktiviteter, som kan planlegges ut til at alle skal ha det gøy under pyjamas fest. Du kan ta med spill populære spill som bingo eller gatefeier jakten, for natten partiet. Det finnes også massevis av aktiviteter som smykkelaging og autographing, eller dekorere putevar, etc. Hvis du ikke opp for alt dette "aktive" ting, så bare leie en god skummel film og nyte spenningen. Du kan også spille en film trivia spill etter det. En god idé for en "alle jenter pyjamasfest 'organiserer en makeover natt. Så alle jentene kan samle sine kosmetikk og hairbrushes og gi alle jentene mye nødvendig makeover økten. Etter transformasjoner er ferdig, har et moteshow, og sørge for å få masse bilder, av de gode stunder sammen. Og samtidig ha all moroa, ikke glem puten kamper, de gode gamle spøkelseshistorier og saftig sladder økter.
Pajama Party Food; Gå lett på partiet mat og har alle delta i, i å gjøre pizza eller salat og i baking og dekorere cookies eller cupcakes. Få mye moro partiet snacks å knaske på, som chips, pretzels, frukt og popcorn. Hvis det er en venninne og du kan prøve ut litt frokost ideer, som pannekaker bakt i alle morsomme figurer, eller egg og kanadiske bacon, og inkluderer noen juice eller smoothies også.
Så om det er en bakgård leiren ut, eller "sovepose i lekerommet" natt ute, sørg for å inkludere disse kule ideer, for en flott tid sammen. Tro meg, vil du ha gode minner, som vil vare livet ut.