Hvordan bygge garasje Hyller

For å bygge garasje hyller som er kompakte, og kan lagre nødvendige elementer, bør man utnytte de tilgjengelige garasjegulvet effektivt. Alle materialer og instrumenter kan organiseres riktig ved hjelp av garasjen hyller. Hyllene kan lages av tre eller metall. Det mye brukte metal hyllene er bygget av stål. Wired hyller også er produsert av metall.
Garage Lagring Hyller; Uansett hvor hardt man prøver, det er vanskelig å holde garasjen rene og ryddige. Building garasje hyllene er den beste alternativet man kan velge å holde garasjen organisert. Enkel gjør-det-selv garasje hyller kan bygges hjemme med minimal anstrengelse og uten å bruke mye. Bygge garasje lagerreoler fra bunnen av er mye mer kostnadseffektiv enn å kjøpe ferdige seg fra markedet. Man kan gjøre dem sterke og stabile hjemme og også gi et tilpasset utseende. Utseendet og innredningen av garasjen kan bli forbedret med hjelp av god lagringsplass enheter som er kompakte i utseende.
Bygge garasje hyller, Garage hyller brukes til å lagre mange forskjellige elementer, inkludert bil tilbehør, sportsutstyr, hermetikk, etc. Hyllene er bygd i en garasje skal støtte vekten av tunge gjenstander.
Hvordan bygge Garage Hyller; For å bygge en garasje hylle, må den første jobben man gjør er å ta de nødvendige målingene. Lage et skikkelig oppsett med hjelp av en blyant er også en viktig virksomhet. Før du måler, bør garasjen være ordentlig rengjort for å fjerne søl.
Det neste trinnet er å kjøpe den nødvendige materiale for bygging av sokkelen. En kan få nødvendige elementer fra en nærliggende jernvarehandel. Veden er nødvendig for å bygge hyller bør kjøpes fra en sagbruket. Sokkelen brakett kit kan kjøpes fra et hjem forbedring butikk. Veden som skal velges for sokkelen kan være hardtre eller kryssfiner, rundt 3 / 4 tommers. For hyller laget av metall eller pre-fabrikasjon tråd, dimensjonene må være nøyaktig. Etter ovennevnte aktivitetene, blir neste skritt å montere hyllen.
For å montere en hylle, materialene som kreves er galvanisert skruer og festebraketter. For installasjon av hver eneste sokkel, er to braketter nødvendig. Over høyde på 5 meter, trenger hver eneste hylle 3 parentes. En spesiell monteringsutstyr er tilgjengelig i markedet for installasjon av hyllene på betong blokker, sement blokker eller drywalls. Hull må bores for å montere hardware. Etter boring av hull nøyaktig, kan hyller plasseres på dei.
Ovennevnte trinnene lære oss hvordan å bygge hyller som er kostnadseffektive, og som tjener formålet med lagring. Det er mulig å bygge en fin garasje hylle hjemme, forutsatt at du er klar til å gi den nødvendige tid og krefter.