Maple Tree Fakta

Maple trær er ofte funnet i hager og deres sap på våre spise bord, som Maple sirup. Maples er trær under slekten Acer, som er klassifisert i familien Aceraceae. Det er over 125 arter av Acer trær, som er funnet i Asia, Europa, Nord-Afrika og Nord Amerika. Maples er løvtrær som vokser opp til 10-45 meter i høyde. Mange lønn arter har en tett og fibrøs rotsystem. Maple grener spredning horisontalt og danner en kompakt avrundet hode når fullvoksen. Den unge Maple trær har glatt bark som blir brun, ru og Corky som de blir eldre. Det er langsgående furer på sine bjeff og Crimson stilker med små blader på grenene.
Dette angiosperm har klynger av erigert blomster, et kjennetegn som vises med bladene. Bladene er små og har fem butte lapper. Bladene slår til en gylden fargetone utover høsten. The Maples produsere vinger seed pods, som er spredt i høst. Disse bevingede frø når bakken i et helikopter som bevegelse. Putene stå horisontalt når fremdeles er festet til treet. Små brune knopper er utviklet i vinter, på lønn trær. Følgende er vitenskapelig klassifisering av Maple trær.
KingdomPlantae, ClassMagnoliopsida, OrderSapindales, FamilyAceraceae, Genus Acer, Species A. Campestre; Binomial navnet Acer Campestre
Fakta om Maple Tree, Maple trær er de vanligste trærne finnes i USA. Disse hårlokk er funnet voksende i den nordlige tempererte sonen. La oss se noen Maple tree fakta.
Ordet Acer er et latinsk ord som betyr "skarpe". Dette er i referanse til den karakteristiske skarpe blader av Maple trær. Lønnetrær blomster har muligheten til selv-pollinering. Mange klynger kan selv pollinere seg selv. Den andre vanlige formen for bestøvning er vind. Cross pollinering kan skje med hjelp av fluer og andre insekter. Små frukter er utviklet etter pollinering, som blir til bevinget frø. Det er to små frø knyttes sammen med en svak kobling, og med to tynne, papir som vinger på hver side. Det er tre prinsipp vener utstrålende ved foten av bladet i alle Maple trær. Den lobes av mange Maple trær er formet etter årer. Det er ett mindre lapp på hver side av den lange slanke stammen og er lys Crimson i farger når unge.
Den beste SAP er produsert av sukker lønnetre og rock lønn. Den viktigste faktoren i produksjonen av det endelige lønnesirup produkt, er værforholdene. Natten temperatur bør falle under frysepunktet, selv om temperaturen rundt midten av 20 ° C er også rette for lønn trær. Dagen Temperaturen bør være rundt 40 ° C, slik at saften kan kjøre lett. Skydekke senker saft i gang og snøen dekker på bakken hindrer spirende, dermed forlenge sukker sesongen. Maple trær må være minst 30 år gammel, å bli tappet for sine saft. Om ti liter saft er produsert per sesong, fra en 40 år gamle treet. En gallon lønnesirup er produsert 30-50 liter saft. De innfødte amerikanerne kaller Maple sirup som "Sweetwater". Treet er ikke skadet på noen måte når tappe sirup, som bare 10% av SAP er høstet fra den totale treet produksjonen av saft.
Barken av Maple trær har astringerende egenskaper og brukes til å behandle såre øyne. Kramper og dysenteri kan behandles ved hjelp av en infusjon av barken. Den indre bark når brygget i en te, kan brukes til å behandle diaré og hoste. Hindringene i leveren og milten er klarert med hjelp av en avkok laget fra blader eller bjeffer av Maple trær. Lønnesirup er kjent som helsekost og brukes som en erstatning for sukker. Veden brukes som drivstoff, og blir til trekull kommersielt. De unge skuddene er brukt som pisker i Frankrike, som de er fleksible og tøff. Veden av røttene er knotted og brukt for lite skap-arbeid. Lønnesirup er kokt videre å gjøre lønnesirup og gjennomskinnelig drops.
Maple Tree varianter; Det er 100's Maple tre varianter, hvorav de som er nevnt nedenfor er de mest kjente typene Maple trær. Les videre for å vite mer Maple tree fakta, ifølge Maple treslag.
Den japanske Maple Tree, Acerpalmatum er den biologiske navnet på den japanske Maple trær. Dette treet er ofte funnet i Japan og Nord-Amerika. Det er over 800-1000 forskjellige kjente å eksistere varianter av denne arten. Dette er en favoritt tre for Bonsai trær dyrkere. Fargene av japansk Maple trær varierer fra lys til mørk grønn og de er også funnet i alle nyanser av rødt. De kan være lette, lyse, medium, burgunder og gråsort rødt. Du kan også finne flere blader i skyggen av lilla. Den japanske Maple tree behov fruktbar jord, med litt fuktighet for å vokse godt. 'Fireglow "og" Keiser One "er de vanligste sorter som dyrkes for sine flammende, mørk rød blader, som ser helt fantastisk om kvelden lyset fra solnedgangen. Corollonium 'er en annen bemerkelsesverdig utvalg som har oransje rosa våren blad farge. Denne solide treet er sjelden skadet av skadedyr, og er mindre utsatt for lønnetrær sykdommer. Den kan vokse i en rekke miljøer.
The Red Maple Tree: Den vanligste tre med vakre, lyse Scarlet blader, finnes over hele østkysten av USA. Det er funnet voksende i Manitoba og Newfoundland til Florida og til og med så langt som øst Texas. Den røde Maple treet kan vokse i ulike typer jord og kan også vokse på fjellet med en høyde opp til 6000 meter. Den røde Maple er den første til å blomstre i våren og har en kort levetid på bare 150 år. Disse trærne modnes bare etter 70 til 80 år av livet sitt. Den myke trevirke brukes til å gjøre lavpris tremøbler og i tre håndverk. SAP tappes å høste små mengder saft. Dette skyggefullt tre er en kilde til mat for hvit hale hjort og elg. Red Maple er et raskt voksende treet og er utsatt for mange skadedyr og sykdommer. Galle lage lønnetre borer, lønn callus borer og den colombianske tømmer billen er det verste skadedyr å påvirke Red Maple treet. Skaleringen insekter, som bomullsaktige lønn skala, Maple Leaf skalaen og oystershell skalaen også hjemsøke Red Maple. The Gypsy Moth, er Liden Looper, alm spanworm og den røde lønn spanworm kjent for å mate på Red Maple. Disse trærne kan dyrkes på forsiden og baksiden plen og vil alltid vise seg å være et herlig syn, med sine briljante fargede bladene i høst.
Dette er noen Maple tre fakta som skiller de Maple treet fra andre løvtrær. Lønnesirup er brukt som pålegg for pannekaker, vafler, fransk toast, etc. Maples er perler av en hage som deres fargerike bladene lysere alltid opp sine omgivelser. Heldigvis er maple treplanting så enkelt som å ta vare på og beskjæring lønn trær. Neste gang du kommer over en Maple tree, ta deg tid til å observere det og suge i skjønnheten til disse munter, søt saft trær.