Tips for Installere en dusj Pan

En dusj pan er laget av fiberglass eller flis, og er utstyrt med en sklisikker overflate for å unngå lekkasje. Det er visse fordeler med å bruke en glassfiber gryte. Glassfiber dusj pan kan flex, noe som resulterer i mindre sjanse for sprekkdannelse, mens sprekkene er vanlig i en flislagt dusj pan. Rengjøring et bad med panner glassfiber er mye enklere enn å vaske en med flis panner, så det er ingen sømmer eller fugemasse. Men, til tross for fordelene med en glassfiber pan, mange mennesker velger en keramisk flis gulv, som det er estetisk overlegen. Et bedre alternativ er å utnytte begge, og du kan flis på badet vegger og installere en glassfiber dusj pannen på badet gulvet.
Installere en dusj pan er ikke vanskelig. Du kan installere det på din egen, i stedet for å få det gjort av en profesjonell rørlegger. Alt du trenger å gjøre, er å følge trinn-for-steg prosedyren i dusjen pannen installasjon guide. Ta en rask titt på fremgangsmåten for å installere en dusj pan.
Den første og fremst skritt er å kjøpe riktig type dusj pan. Blant de mange alternativene av dusj gryter, kjøpe Formstøpte typen, så det er lett å installere. Siden den nødvendige skråningen for riktig drenering av vann er allerede bygget i Formstøpte type, er det ikke nødvendig å lage en drenering gradient mens du installerer.
Neste skritt er å legge mørtel direkte på toppen av sub gulvet. Du kan kjøpe mørtel miks som er tilgjengelig i markedet. Ifølge instruksjonene, forberede nok mørtel for å dekke gulvet. Sjekk den anbefalte tykkelse av mørtelen seng som er gitt i dusjen pannen guide og legg mørtel. Det er tilrådelig å bruke mørtel jevnt. Som du installerer en Formstøpte dusj pan, det er ikke nødvendig å gjøre en skråning. I tilfelle du installerer en annen type dusj pan, deretter opprettholde en slakk bakke.
Noen mennesker foretrekker å bruke en dusj pan membran eller liner under mørtelen, som drenerer vannet seepage (hvis noen) til dusjen renne. I en slik tilstand, la mørtelen helt tørr, og forsiktig dekke seng med dusjen pan membran. Påse at duken når sidene og hjørnene på badet. Man kan gjøre bruk av spiker eller stifter å sette membranen på plass. Nå, la et lag av mørtel bed jevnt på toppen av membranen. Det siste trinnet er å plassere dusjen panne over mørtelen sengen. Når du gjør dette, pass på at dusjen kokekaret er montert riktig. Ved riktig montering ikke blir gjort, det er en mulighet for vannlekkasje.
Så, dette er de enkle trinnene for å installere en dusj pan. Hvis du følger fremgangsmåten nøye, vil du oppnår tilfredsstillelse av en gjort jobben godt. Etter at installasjonen er over, bør badet ikke brukes i minst 12 timer.
Det er viktig å installere en dusj kjele med best kvalitet, slik at den kan vare i mange år. I ditt tilfelle dusjen pannen lekker, bytt det slik for å unngå vannskader på tilstøtende vegger. Vannlekkasjer kan føre til fukt akkumulering føre til soppvekst som kan ha skadelige effekter på helsen din.