Handrail Installasjon - Montering Stair Rail

Alle av oss har en tendens til å være forvirret mellom trapp og rekkverk. Rekkverk, som også er kjent som trapp jernbane, bores inn i vegg på den ene side av trappa og den andre siden av trappen bærer annen rail som er festet direkte på trappen. Mange av oss anta at rekkverk installasjonen er en svært vanskelig og kostbar affære, og er dermed utsatte. Men dette er ikke tilfelle som rekkverket installasjon, spesielt installere trapp jernbane er en av de billigste og også enkleste Oppussing metoder. Dette er fordi, det ikke krever omfattende planer, kostbart materiale eller tunge maskiner. En enkel installasjon av trapp skinner definitivt endrer hele utseendet på trappen. Før vi går videre til gjennomføring av selve metoden for installasjon av rekkverket, er det viktig å bli kjent med noen terminologier og design knyttet til rekkverk installasjon.
Viktig terminologier og begreper; Newel Post: The Newel innlegget er den nederste innlegg eller pilar i rekkverket. Mange av oss har en tendens til å henge vår kåper og jakker på dette innlegget så snart vi kommer inn i huset. Det må også være oppmerksom på at dette er den viktigste støtten pilar i trapp skinnen. ; Spindel: Spindelen er satt av stenger som støtter rekkverket og er plassert mellom trapp og rekkverk. ; Dowel: Den dowel er rund pinnen som brukes til å sette inn spindelen inn i trappen. ; Stair Stringer: Trappen stringer er et stykke trevirke som brukes horisontalt for å støtte skinnene. ; Slik installerer Gelendre?
Prosessen med å installere ett trapp rail blir ganske rett fram dersom trinn er methodically fulgte. Imidlertid er prosessen ganske slitsomt så, armen selv med en assistent.
Krav
Installering av nye trapp skinner, vil du trenge følgende:; Rekkverk system kit eller individuelle biter av en trapp gelender som spindelen, eller Newel innlegg. Det er imidlertid lurt å kjøpe en hel kit. ; Du vil også kreve en stort utvalg av verktøy som, øvelser, bolter, og et sett med skruer som er av passende størrelse. ; Siden mye treverk er involvert i prosessen med installasjon, gorilla lim, og snekkere lim er nødvendig. , Prosedyre, Trinn 1: Det første trinnet i å installere rekkverk er å fjerne de eksisterende. For dette kan du bruke en meisel og en hammer. Vær forsiktig og gjør ikke skade trappen, mens du fjerner spindlene og Newel post. Hvis rekkverket er skrudd på veggen da være forsiktig når du fjerner den, da det er en veldig god sjanse at puss eller maling ville bli forstyrret når du fjerner den. ; Trinn 2: Du kan også bruke spindlene, hvis de er i en veldig god form. Du må bare finne et passende Newel post og jernbane innlegget som er av riktig størrelse. Før du bruker samme spindler, sørge for enten de er i en pålitelig figur eller ikke. På samme måte kan du også gjenbruke Newel innlegget. , Trinn 3: Plasser Newel innlegget først på første trinn av trappa. Fest innlegget med hjelp av gorilla lim, skruer og plugger. På samme måte, sikre andre spindlene av hele rekkverket installasjonen. Du må kanskje også legge på noen andre Newel innlegg på de andre etasjene. ; Trinn 4: Når du har fullført installeringen av Newel innlegg og spindler, sjekk om de er sikre eller ikke. Det første trinnet er ekstremt viktig som det innebærer selve rekkverket installasjonen. Plasser hele rekkverket over spindlene og Newel innlegg. Skru ned rekkverket to the Newel innlegg. Når rekkverket er festet til Newel innlegg, kan du fikse spindlene. ; Trinn 5: Den beste måten å sikre rekkverket til spindler, er å bore en helt loddrett hull gjennom skinnen og spindlene. Sett i lange skruer inn i disse hullene og forsegle dem opp med lim. ; Selv om denne prosessen av rekkverk installasjon høres veldig enkelt, teoretisk, er det svært tid-og energikrevende. Etter og instruksjonsguide systematisk, viser seg å være svært gunstig når du installerer trappen skinnen.