Unnskyldninger for ikke til å fungere

Det er flere grunner til at en person kanskje må hoppe arbeide, bortsett fra sykdom. Mange av oss er ofte sliten og trenger bare en dag eller to av for å lade batteriene. Hektiske arbeidsuker og helger brukt som kjører ærend, gjøre oppgaver og ære forpliktelser som regel ta sin toll. Noen av oss må gå til legen for en sjekk opp, selv om vi ikke er veldig syk. Noen ganger trenger du bare å ta igjen på søvn. Det er alltid dager når bestemte ærender må kjøres, og en gang i blant, blir huset så skitten, at du bare trenger å være hjemme og rene. I løpet av hektiske tider, familie og venner blir neglisjert, og man må kanskje hoppe arbeide for å gi dem tid. Enten du står overfor noen av disse situasjonene, eller bare ikke ønsker å se innsiden av kontoret, er her noen unnskyldninger for ikke å gå på jobb som du kan prøve:
Jeg er Ill; Lar starte med de mest brukte og mest effektive unnskyldning til å hoppe arbeide, "jeg er syk unnskyldning". Den mest brukervennlige unnskyldning for å hoppe arbeid er å ringe å si du har eller utvikler en migrene. De som kjenner alvorlighetsgraden av migrene, vet at en person er trolig å kaste opp flere ganger, og den minste lyd eller lys er risting. Av denne grunn er det en god unnskyldning til å bruke når du har hoppet over arbeidet, men har ikke kalt inn for å informere. Også, som migrene oppstår på nytt, er dette en unnskyldning du kan bruke igjen.
Tannbehandling er en annen god unnskyldning som behovet for legehjelp kan beskjære opp plutselig og uten forvarsel. Vi vet alle at å ha noen alvorlige utført arbeid, for eksempel en rotfylling, du definitivt trenger en fridag. Hvis du ønsker å ta det et skritt videre, holde en dott av gasbind i munnen for noen timer for å gjøre det virke som kinnet / kjeven er hovent. En annen unnskyldning som fungerer bra for kvinnene, og som vil stoppe en mannlig sjef fra å spørre noen spørsmål er å kreve at du hadde et "kvinneproblem".
Min tante Hadde a. .. ; En variant av dette er at enten et familiemedlem, venn eller kjæledyr er syk og trenger omsorg, eller trenger å bli tatt til lege. Blant de mest brukte unnskyldninger for manglende arbeid er at en relativ (onkel / tante) eller venn er syk / hatt hjerteinfarkt, og du må være på sykehuset med den personen. Det kan være mer effektivt, hvis du ringer inn på formiddagen forklare at du var på sykehuset hele natten, og kom akkurat tilbake.
My Dog ... ; Selv har et kjæledyr er enormt givende, vil ingen nekte tid og krefter som må settes inn for å ta vare på dem. Så ikke føl deg skyldig hvis du bruker dem i unnskyldninger for å hoppe arbeid. Du kan gå videre fra hunden spiste min lekser hunden spiste min bilnøklene. Du kan også prøve min hund / kjæledyr er syk, og jeg måtte være hjemme og ta vare på henne, ta henne til veterinær, osv. Hvis du føler deg som en liten opprørende, du kan også si (det skjer, jeg kan gå god for det) at hunden fikk skremt av en høy lyd og løp bort kvelden før, og du var oppe hele natten for å prøve å finne henne og bringe henne tilbake.
Jeg hadde et uhell ..; Ulykker skjer uten antydning, så de er også gjøre unnskyldninger for ikke å gå på jobb. En forstuing er den enkleste å kreve, og alt du trenger å gjøre det troverdig er en bandasjert ankel eller håndledd. Du kan også si at din kastet ryggen ut eller forstuet nakken, men bare sørg for å dukke opp neste dag ser stiv eller å bære en spenne. Du kunne også ha falt av sykkelen eller sklei på badet. Hvis du ønsker en forseggjort unnskyldning, kan du fortelle sjefen din at når du slo på dusjen var vannet for varmt, så du hoppet tilbake, mistet fotfestet, grep dusjforheng, men likevel falt, og slo hodet mot veggen . Etter som satt deg på sofaen, men plutselig sovnet og våknet fem timer senere, forvirret om hvor du var og hva som hadde skjedd.
Hvis jobben din stress er å få til deg, og en dag fri er det eneste svaret, kan du prøve å bruke en av disse unnskyldninger for ikke å gå på jobb.