Cold Fusion Hair Extensions

Hair Extensions; Hair extensions er som gjør at håret ser tykkere, mer dypt i farge, legge tekstur og lengde til naturlig hår. Håret extensions som brukes kan være laget av naturlige menneskelige hår eller de kan være syntetisk. Det finnes forskjellige typer hair extension metoder brukes for å feste disse hair extensions til hodebunnen din. Disse metodene inkluderer, klipping, tubing, liming og sying. En skikkelig kamp av hair extension med ditt naturlige hår gir deg en umiddelbar nytt utseende.
Fusion Hair Extensions, nylig, har fusion teknikk for å legge hair extensions blitt svært populært. Det finnes to typer fusion hår forlengelse, er de varme blanding hår forlengelse og kald fusjon hair extension. Fusion hår forlengelse er populær fordi den er smertefri og krever bare 15 minutter til sikring av hair extensions. Prosessen med fusjon hår forlengelse er en ikke-kirurgisk prosedyre og hår extensions benyttes i disse teknikkene vare i minst seks måneder hvis det er en riktig hårpleie rutine. For varmt fusion hair extension, er et varmt lim som brukes til å feste hair extensions. En varm fusjon kontakten brukes for å feste håret forlengelse nær roten av det naturlige håret. På grunn av bruken av dette verktøyet oppvarmet, noen mennesker opplever skader på hodebunnen og brannskader. Mens kaldt hår forlengelse bruker en annen teknikk som er trygt.
Cold Fusion Hair Extensions, Cold fusion hair extension er en ny teknikk for å feste hair extensions. Den metoden er mer populært på grunn av sine fordeler over de varme fusion-metoden. Kald fusjon hair extensions bruke en keratin basert polymer å feste hair extensions til hodebunnen. Dette polymer er fleksibel i naturen og dermed gjøre håret extensions ikke blir stiv og ikke ser unaturlig. Én fordel med kald fusjon hair extensions i forhold til varme fusion hair extensions er, at håret extensions varer lenger med denne metoden. Ultralyd brukes i kald fusjon hair extensions. Disse bølgene er omgjort til mekanisk energi og vibrasjoner som genereres på grunn av denne konverteringen brukes på hodebunnen området, der keratin spissen møter det naturlige håret. Dette danner et sterkt bånd mellom de naturlige hår og hair extension. Bindingen dannes er usynlig sterke bånd og forårsaker ikke noen skader hodebunnen som i varme fusjon teknikk. Med kald fusjon hår forlengelse teknikken kan du legge hair extensions til alle deler av hodebunnen inkludert frontal delen.
Kald fusjon hair extensions har vært nyttig for folk som lider av alopecia. Alopecia er et helseproblem der en person lider av hårtap over hele kroppen og hans / hennes hår blir tynne og sprø. Kald fusjon hair extensions hjelpe slike folk å få et naturlig utseende tykt hår. En annen fordel med kald fusjon hair extensions er, har det hjalp kreftpasienter som har mistet håret på grunn av cellegift for å få et naturlig utseende. De ikke mer å bære disse ubehagelige parykker som kan lagt merke lett. A depolymerizing lotion brukes til å løse opp kald fusjon hair extensions. Les mer om hvordan du skal fjerne hår extensions.
Kald fusion hair extensions er ganske dyrt, og du må kanskje bruke mye penger for å få dem. Men hvis du ønsker å få en hair extension som passer ditt naturlige hår, så kald fusjon hair extensions er best og trygt hair extensions, som du kan gå for. Får alltid kald fusjon hair extensions gjort fra en profesjonell og sikre at du tar ordentlig vare. Les mer om hvordan du kan ta vare på hair extensions.