Akryl Nail Care

Personlig stell anses å være ufullstendig uten riktig neglepleie. Nail grooming blir umulig for de med korte og sprø negler, og så kvinner med lange og sterke negler ble vurdert heldig. Lange og sterke neglene ble ansett som et symbol på rikdom og status, og fra tiden med gamle egypterne, nøt de med slike negler høyere søyle på samfunnet. De sported sine lange fingernegler, slik at andre til å slite. Men med innføringen av akryl negler under slutten av tjuende århundre, har dette problemet blitt løst. Nå kan hvem som helst sport neglene lenge med hjelp av akryl negler, som kommer i ulike størrelser og kan farges til fullkommenhet.
Selv om akryl negler er som en velsignelse for de med korte, sprø negler, andre bruke den for noen spesiell anledning eller selv å komme kvitt deres spiker bite vane. Noen andre bruke disse kunstige negler bare fordi de er trollbundet av unike akryl spiker design. Imidlertid fleste kvinner er helt i mørke når det gjelder akryl neglepleie. Dårlig ettervern kan føre til problemer som løfting, splitting, hudreaksjoner, deformiteter i spiker vekst eller nail sopp. Derfor er det veldig viktig å ha en grunnleggende idé om akryl neglepleie.
Care for Akryl Nails
Care for akryl negler starter rett fra scenen av søknaden dens. Det er alltid bedre å nærme Neglesalonger med erfarne nail teknikere, som er eksperter i søknaden, vedlikehold og fjerning av akryl negler. Hvis anvendes i en skikkelig måte, vil fleste problemene knyttet akryl ikke spiker oppstå. Men selv riktig brukt akryl negler kan utvikle problemer dersom ikke tatt vare på på rett måte. Følgende er noen retningslinjer angående akryl neglepleie. ; Akryl negler anses den sterkeste og langvarige blandt alle kunstige negler. Men som spikeren vokser, må du fylle hullene som utvikler i naglene. Bortsett fra fyller gapene, akryl negler trenger rutinemessige neglepleie som i Ved naturlig negler. Derfor, er tjenesten av en spiker tekniker trengs for høyre vedlikehold. ; Som du er brukerens, må du være klar over akryl neglepleie for å unngå eventuelle problemer som splitting, breaking, etc. Du har være forsiktig mens utsette disse naglene til vann. Vann som sådan ikke medfører noen skade på akryl negler, men over eksponering, kan føre til løfting og spiker sopp. Det eneste rette er å håndkle tørke neglene hver gang negler er utsatt for vann. ; Du kan også bruke hånden hansker for å unngå kontakten med vann. Hand hansker er også nyttige i forebygge eventuelle splitting eller chipping grunnet enhver ulykke som kan skje stund gjør husarbeid. ; Det anbefales også av eksperter at de som har akryl negler må bruke anti-bakteriell såpe å vaske hendene, som enhver bakterier angrep kan medføre skaden av neglen sengen og deres naturlige negler. Du kan også bruke alkohol til vattpinnen neglene og dens omgivelser for å fjerne eventuelle smuss eller bakterier. ; Ved eventuelle utilsiktet chipping eller splitting, tilnærming spikeren teknikeren straks, fordi eventuelle vann seepage kan føre til soppinfeksjon av neglene. Du bør ikke prøve å lime ødelagte delen, som alle lim er ikke resistente vann. ; Bortsett fra ovenfor sa tiltakene, kan du også vedta noen andre metoder å gjøre neglene sterkere. En slik måte er å anvende olje på akryl negler, én eller to ganger dagen å forbedre sin fleksibiliteten. Tørr negler kan bli ødelagt og chip lett. ; Hvis din livsstil ikke tillater du bære lange negler, så gå for ønsket naglelengde ved søknadstidspunktet selve. Ellers kan du forkorte lengden når du ønsker. ; Deling neglefiler og andre instrumenter kan føre å spre av infeksjoner. Aldri dele slike verktøy og bruke dem etter korrekt rensersyklusen kun. ; Bruk høyre akryl neglepleie produkter og prøve å lære mer om akryl neglepleie fra neglen tekniker. Med riktig neglepleie, kan akryl negler vare ett lengre periode, og du kan sport din favoritt nail kunst på disse lange og sterke negler.