Retirement Humor

Et av problemene med pensjonsalder er at det gir deg mer tid til å lese om problemene til pensjonsalder. anonym
Pensjonering er et begrep som alltid tiltrekker seg mye av nysgjerrighet. Det er ganske mange mennesker som er helt oppgitt over sitt profesjonelle liv og er desperat venter på avgang. Samtidig er det også dem som jobbe seg uendelige gjennom årene bare for å våkne opp på deres 65-årsdag med ingenting igjen å gjøre. Det er to sider til hver mynt, og mye på samme måte, er det to måter å håndtere pensjonsalder, som begge kan være forbundet med en stor avgang humor.
Pensjonering Humor og Anekdoter, pensjonering er en tid da, etter alle de lange år med hardt arbeid, kan du endelig sette føttene opp og bare slappe av. Du har hele tiden i verden til å forfølge dine hobbyer og interesser som du ikke kan gjøre under ditt år med arbeid og karriere. Hvis du går inn i noen gamle landsbygda kafé, kan du i de fleste tilfeller, tilfeldigvis se en haug med oldies samlet rundt et hjørne bord - lo, spøkte og drakk lystig som de går om sin pensjonisttilværelse planlegging. Det er i slike samlinger at man får høre noen rib kiling vitser, historier, og avgang sitater.
Pensjonering vitser og anekdoter; Her er noen vitser og anekdoter, som alle tar en munter tilnærming til temaet i pensjon og pensjonert liv.
En eldre, pensjonert enke og enkemann hadde gått ut for et par år. En dag, mannen til slutt spurte henne om hun ville gifte seg med ham. Hun umiddelbart sa ja. Neste morgen da han våknet, kunne han ikke huske hva hun svaret var! Etter en times uten hell prøver å minnes gårsdagens hendelser, han endelig fikk på telefonen og ga henne en samtale. Flau, innrømmet han at han ikke kunne huske henne svar på hans frieri. Å, sa hun, jeg er så glad du ringte. Jeg husket å si "ja" til noen, men jeg kunne ikke huske hvem det var!
Åtte år gamle Tommy besøker besteforeldrene på en helg. Å vite at Bestefar har nettopp pensjonert fra sin jobb i banken, spør han ham, bestefar, du sikker må være mangler i helgene, ikke sant?. Absolutt ikke! sier bestefar. Jeg har helgene, det er bare at de kommer i form av seks lørdager og en søndag!
Morsomme Pensjonering Quotes; Her er en samling av morsomme avgang sitater som er sikker på å tegne en latter eller to.
Det verste med pensjon er å ha å drikke kaffe på din egen tid. anonym
Når du ikke lenger, slår du sjefer - fra den som ansatte deg til den som tok deg. ~ Gene Perret
En pensjonert mann er ofte en kone fulltidsjobb. ~ Ella Harris
Spørsmålet er ikke hvor gammel jeg ønsker å pensjonere seg, er det på hvilken inntekt. ~ George Foreman
Retirement: Ingen klokke, ingen tidsfrister, ingen stress, ingen penger! - Anonym
Når en mann med pensjon, får sin kone to ganger ektemannen, men bare halvparten av inntekten. ~ Chi Chi Rodriguez
Pensjonering Poems; Her er en interessant kvartetten som jeg kom over knyttet til temaet i pensjonisttilværelsen.
Pensjonering er den tiden av livet ditt, for deg til å være alt det du har planlagt å være., Å leve livet for øyeblikket,, Og for å leve lykkelig, vill og fri.; ~ Dave Erhard
Så ikke bekymre deg om hvordan livet vil bli eller hva dere skal gjøre når du pensjonere. Ha en fin pensjonisttilværelse fest og ønsker denne nye fasen av livet. Her er noen ting å gjøre når du pensjonere. Som jeg logge av, lar jeg deg med følgende sitat som jeg antar, perfekt oppsummerer hva avgang handler om.
Pensjonering er som en lang ferie i Las Vegas. Målet er å nyte det fulle, men ikke så fullt at du går tom for penger. ~ Jonathan Clements