Brass Rengjøring Solutions - Hvordan Renhet Brass

Brass objekter legge til en sjarmerende se til rom hvor de holdes. Disse attraktive objektene er ikke bare vise brikker men er også svært nyttige. Noen ganger messing er også brukt til å lage redskaper for mat og matlaging. Før vi vet hvordan å rengjøre messing, må vi vet hva det er består av.
Hva er Brass?; Brass er en vanlig legering som er prinsipielt består av sink og kobber. Noen ganger er andre metaller også lagt til denne legeringen for å øke holdbarheten. Den eneste grunnen som messing brukes i produksjonen av mange hjemme applikasjoner er at det er svært formbare og også duktile sammenlignet med sink og kobber.
Brass Rengjøring Solutions; Før vi begynner med selve prosedyren for rengjøring messing, la oss bli kjent med de mest brukte agentene som brukes til å rengjøre messing. ; Brasso: Brasso er et rengjøringsmiddel som kan være effektivt brukes til å rengjøre flater som er lett anløpet. ; Colonial Metal polsk: Den koloniale metal polish er meget effektiv mot toughed laget av skitt. Det gir en rimelig letthet i rengjøring slike messing, som det inneholder en veldig fin mengde slipemidler. ; Gillespie: Gillespie eller rettere Gillespies, da det er allment kjent, er en messing rensesett som består av tre deler. Settet er spesielt effektivt, når messing ikke har vært rengjort for en svært lang periode. Mens du bruker dette settet er den avgjørende å følge de retningslinjer og veibeskrivelse. ; Noxon: Med hjelp av Noxon, anløpe den forsvinner med bare en myk klut og en delikat hånd. ; Parks: Dette rengjøringsproduktet kan brukes til fjerne anløpe i en to trinn rengjøring prosess. Parks is ett excellent weapon against heavy tarnish. ; Tarn-X: Tarn-X er svært effektiv når det kommer til lett rengjøring. ; Red Bear: Red Bear er en slags agent som er første anvendt på messing overflaten og er da vasket off. Det er et av de mest brukte rengjøringsmidler og er nesten universelt tilgjengelig. ; Wenol: Wenol er tilgjengelig i en tube som struktur, som en tannkrem. Denne agenten er nøytrale i natur og påvirker ikke overflaten av messing. ; Hvordan Clean Brass?; Følgende er en veldig enkel, men effektiv prosedyre å rense messing.
Krav, å rengjøre en brass objektet du vil trenge følgende tingene:; Soft filler som fortrinnsvis laget av bomull. , Maling eller lakk fjerner. ; Klarlakk. ; En mild rengjøringsmiddel og rent vannet. ; Newspaper, gummi hansker og magnet. ; Brass polish. ; Prosedyre; Denne metoden av renhold messing er relativt enkelt og kan også følges av små barn. ; Trinn 1: Samle sammen alle de krav på en slett overflate og legge dem ned på en avis, slik som å beskytte overflaten fra alle korrosjon eller reaksjon. Rengjøre messing, kan noen ganger få ganske rotete. ; Trinn 2: Mange ganger, skjer det slik at et bestemt objekt ser ut som messing. Imidlertid hende produsenten nettopp har belagt den med et lag av messing for å gi det en ekstra sjarm. Man kan avgjøre om objektet er laget av messing eller ikke av å bruke magnet. Hvis magneten får tiltrukket objektet så er det ikke messing. Unngå å bruke noen slipende agent på dette objektet. Men, hvis magneten ikke bli tiltrukket til objektet, er det messing. ; Trinn 3: Forbered en mild løsning med hjelp av vann og en liten mengde vaskemiddel. Vask messing grundig med denne løsningen og tørk all smuss med hjelp av bomull filler. Hvis du er heldig nok, kan glans objektet får restaurert på dette stadiet. ; Trinn 4: Mange ganger messing objekter bære et tynt lag som er kjent som lakk. Denne frakken er tilstede på overflaten å beskytte messing fra oksidering. Vasking off lakken, hjelper i bli kvitt store mengder anløpe og smuss. Du kan også bruke en hjemmelaget messing renere for dette formålet; Trinn 5: Bruk messing polish å gjenopprette sjarm objektet. Rubbing fargen i retning av korn hjelper alltid mye. Kontroller at du bruker mykeste fillene for dette formålet. ; Trinn 6: Polering messing med en myk fille hjelper mye. Du må gni overflaten gradvis og tålmodig å gjøre det skinne. ; Trinn 7: Den siste og viktigste steget er å søke på nytt pelsen av lakk, for å hindre oksidasjon. Hvis du vil bruke lakk, spray den på messing overflate, og la det tørke. ; Husk å bruke gummihansker ved rengjøring av messing. Hvis du ikke bruker hansker, utskrifter vises finger raskt, på overflaten, og hele prosessen må redone igjen. Man kan også distribuere noe av det messing rengjøringsløsninger, det har blitt nevnt ovenfor for å få de ønskede resultater.