White Trash Party

Hva er en White Trash Party?
White trash parter er den sprøeste form for festing man kan tenke på. Vel minst Jeg tenkte så når jeg deltok et parti som hadde en hvit trash tema som ble Hosted by min venn. Well offentlige reaksjonen - sprøeste og mest fornøyelige modus med festing. Du kan ha forstått at grunnleggende tilstand slikt en type part er grundig nytelse uten båndene av være sofistikerte og classy. Vel da hva gjør du på festen? Oppfør liker trash. Go gal, danse som om ut av kontroll, være slem, og også drikke ut av proporsjoner.
Fordeler av White Trash partene; Enkleste måte å kaste en fest; Du trenger ikke til sinn noen dum, meningsløse, høy klasse manerer (betyr ikke at du ikke oppfører, eller handle ubehøvlet eller gjøre noe uetisk); Billige for lommen på verten; Grundig nytelse; Komfortabel atmosfære; Også du ikke trenger å bekymre utseendet ditt for mye; Så hvordan kaster du gjøre en hvit trash fest? Her er hva du kan gjøre.
En veldig viktig spissen å gjøre hvite trash partiet en suksess er å sende ut partiet invitasjoner til folket spesifisere tema og kle kode for partiet. Du ville vil at gjestene komme henhold til sikre suksess for festen.
White Trash Party Theme; Selv om temaet for festen er hvitt 'trash', må du planlegge den ut litt, eller du kan bare har alt går haywire. Følgende er de punktene som du må vurdere mens planlegging ut partiet. , Venue av partiet, Food, Møbler, Drinks, Musikk, Antrekk, Party-spill, du vil lære noen flere ideer, les Party Ideas
White Trash Party dekorasjon; Mens planlegging ut alle disse tingene, bare husk å være absolutt 'billige', som i monetære termer og også i gjelder atferd. Få ut din eldste og verst mulige møbler og klær, og ikke gidder å dekorere. One veldig god idé det å fylle ut ett badekar med is og vann i verftet og satt i bokser av myke og harde drikker (godt dette kan koste litt).
White Trash Party Dress Code; Det viktigste aspektet av white trash partiet er kleskode. Spør all gjestene dine bære eldste mulige jeans og skjorter de har. Du kan også ha en konkurranse å se som er eldste jeans eller mest skitneste skjorten rundt (jeg vant prisen for eldste jeans i white trash partiet kastet av min venn). Du ville aldri har en person lurer på hva jeg skal ha til et white trash party, ville du?
White Trash Party Music; annen meget viktig del av white trash festen er musikken. Vel gjøre det høres ut trash. Lag en sekvens av sinnssyke spor av sanger, satt i omtrent halvparten en sang med hjelp forskjellig musikk programvare og opprette dine CD. Bare få alle inn i groove med galskapen.
White Trash Party Food; Den siste delen er maten for partiet. Nøkkelen å gjøre white trash partiet vellykket er å bestille billigste mulige maten i store mengder. Samme gjelder for alle drinker.
White trash partier arbeide briljant for gjenforeninger, og også som tema for Halloween fest. Jeg håper at du er i stand til å nyte en flott white trash party.