Space Heater Anmeldelser - Best Space Varmere

Plass ovner er praktisk hvitevarer som brukes til å varme et trangt område, for eksempel et rom. Dette varmesystemet er vanligvis små i størrelse og kan dermed enkelt transporteres. Plass ovner kommer i flere typer - bærbar, keramiske, elektrisk, parafin, tre, og naturgass varmeovner. Hver type har sitt eget sett med fordeler og ulemper. Les plass ovn vurderinger for å finne ut hvilke er de beste varmeovner.
Konvensjonell Fuel-baserte Space Varmere: Dette er varmeovner basert på konvensjonelle energikilder som parafin, naturgass, og tre. De er oppkalt etter drivstoffet de benytter seg av. Den største fordelen med parafin, naturgass og tre varmeovner er at de lett kan varme opp et stort område. De trenger ikke brukes i et lukket rom eller et rom. Faktisk er de ment å brukes kun utenfor et rom eller et hus som de gir ut karbonmonoksid og karbondioksid. Disse gassene, i store mengder, er skadelig for menneskers helse. De er også urent å bruke. En annen stor ulempe er drivstoff ineffektivitet.
Electric Space Varmere: Elektriske varmeovner er trygt og rent å bruke. Dette gjør dem til de mest populære valget blant forbrukerne. De er 100% effektiv i å konvertere elektrisitet til varme, men de pengene som brukes på å generere en enhet av varme er relativt høy. Dette gjør dem ganske dyrt. Ta vare på hvor du plasserer plass ovn, som det finnes forskjellige varmeovner for store og små rom. Det er tilrådelig å ha dem foran et stort område. Dette vil sikre maksimal varmefordeling. Plassere dem i nærheten av møbler og elektriske apparater bør alltid unngås. De bør aldri plasseres i et bad, som rommet det er lite og det er vann i nærheten. De er laget av varmebestandig materiale og er utstyrt med sikkerhets tip-over brytere for å forhindre eventuelle varme-eller brann-relaterte uhell. Den elektriske plass ovner er også utstyrt med en automatisk avstengning. Shut-off funksjonen har vist seg å være svært effektive i å forebygge overoppheting problemer.
De to typene elektriske ovner på markedet er konvektive varmeovner og strålende varmeovner. En konvektivt varmeren vil varme luften i et rom bare dersom vinduer og dører er lukket. Strålende varmer ikke varme luften, de varme mennesker og objekter i et rom. Radiant plass ovner er bedre energi-sparere enn konvektive varmeovner. Hvis du vanligvis være i ett rom og trenger en ovn bare å varme deg selv, gjøre bruk av en stråleovner og spare både strøm og penger. The konvektivt ovner er mer effektive i oppvarming større områder og større rom enn stråleovner, hvor varmen bare den delen som de står overfor. Dette er absolutt en ulempe av strålende varmeovner som de skaper warm-side/cool-side problemer. I kontrast, gir konvektiv ovner oppvarming tilfredshet, med den kalde luften presset til gulvet og den varme luften til taket. Konvektivt varmeovner med vifte varme raskere, men de uten en gi bedre komfort.
Elektriske plass ovner har knotter for å opprettholde en bestemt temperatur, som du setter i henhold til din komfort. Den største ulempen med elektriske varmeovner er at de er brannfare. De er også utsatt for andre elektriske problemer som kortslutning og gnister.
Bærbar Space Varmere: Som navnet antyder, er fordelen med bærbare varmeovner at de kan utføres fra ett sted til et annet. De er utstyrt med hjul. De kjører på strøm. Bærbar plass ovner er alltid en brannfare risiko. Derfor er det alltid lurt å unngå å bruke dem for permanent oppvarming. Av samme grunn som gjør dem uegnet til bruk i laboratorier og andre arbeidsplasser der mange andre elektriske utstyr er også til stede. Det er et vanlig problem med alle bærbare varmeovner - problemet med lagring i sommersesongene. Du må sørge for plass til å holde dem trygge for neste vinter.
Oljefylte Varmestrålere: Disse ovnene ser ut som radiatorer. De er permanent olje-fylt og kjøre på strøm. De bruker mindre strøm enn spolen typen ovner. De er også bærbare som de er utstyrt med hjul. De er ganske billige, men tar litt lengre tid å varme opp et rom.
Keramisk Space Varmere: Keramiske plass ovner er elektriske ovner som leverer varme fra en liten boks. De er også bærbare. Deres største fordel er deres lave temperaturer. Dette gjør dem mye tryggere å bruke. Også, hvis temperaturen stiger til 380 Fahrenheit, vil disse ovner redusere elektrisk strøm. På grunn av denne spesielle funksjonen, utgjør de en relativt lavere risiko for brann. Keramiske ovner er den mest økonomiske seg. De varme bare et lite område. Dette kan være en fordel, så vel som ufordelaktig. Fordelen er at de varme bare en liten del, så de er energi-og kostnadseffektiv, som du ville betale for å varme kun et lite område. Dette ville være en ulempe, ettersom de ikke ville være egnet for nybygde hus som har sterke isolasjon. Sentralvarme skulle vise seg å bli mer kostnadseffektive i nye boliger. Keramiske ovner er utstyrt med rheostat som sender full strøm når rommet er kaldt, men bremser ned tilførselen til viften når rommet er varmt. Dette er definitivt en fin funksjon, men overstyrer dine valg av ønsket temperatur. Selv keramiske ovner er gode på å spare penger, de selv er ganske dyrt.
Med tanke på fordeler og ulemper med hver type, det elektriske ovner skiller seg ut for å være den beste plass ovn, i alle aspekter. Imidlertid ville det beste plass ovn avhenger av din space (åpen eller lukket), tilgjengelighet for en energikilde, og budsjettet. La oss håpe disse rom varmeapparatet vurderinger gitt deg et fortrinn.