Hedge Trimming Tips - Hvordan Trim en Hedge

Begrepet hagen sikring er svært gammel, nesten 4000-6000 år, det ble brukt til å markere gården grenser. Dens grunnleggende bruk for å skape barrierer er ikke endret, men det har, er dens nytte i moderne liv. Hedges dyrkes nå i mange hjem og offentlige hager. Hjem gartnere bruker dem til personvern og beskyttelse av deres hager, mens parker innlemme dem til å skape grenser rundt og i parken for å markere ulike temaer. Hedges må opprettholdes og trimmet regelmessig for å holde utseendet intakt, og hindre dem i å dannes hull. En godt vedlikeholdt sikring krever noen gode hekk tips.
Hvordan Trim en Hedge; Trimming en sikring er avgjørende for dens vekst og opplæring. Hvordan man går om beskjæring hekkene, avhenger helt av type hekk og dens behandling. Følgende er noen hekk tips, kan man ha i bakhodet mens beskjæring dem.
God Hageprodukter, Hage verktøy er avgjørende for et godt trimmet hekk utseende. Det grunnleggende materialet som kreves for å trimme hekker er hekksakser (manuelt eller elektronisk), hage innsatser av varierende størrelse, strenger, beskyttende hansker for tornete hekker, og vernebriller for beskyttelse mot flygende kvister. En liten, hånd trimmer vil gjøre for helt små hekker, eller for et mindre antall. Men, hvis man har til å beskjære en godt etablert hekk, eller et stort område, ville det være bedre å investere i en elektrisk eller bensindrevet trimmer. Oppladbart, lette elektriske trimmere med oppladbare batterier er også tilgjengelig for de som ikke ønsker å bruke bulkier, elektrisk hekksaks.
Hekksakser, For små hekker, trim etter en måned med planting deres, som de svarer godt til trening. Trim av bare noen få inches på toppen av hekken, for å hjelpe den vokse mer bushier og grener. For etablerte sikring, må du først finne formen. Til nivå hekker, er det ikke tilrådelig å kutte bare ved utjevning med øyet. Plasser en bambus hage eierandel i begge ender av hekk, og feste til det en streng, på høyden du ønsker å trimme det ned. Når du begynner å trimme, følger strengen linjen. Litt tilbake ofte, for å vurdere begge sider av hekken. Helst, forme hekken bredere i bunnen og koniske nær toppen. Det gjør at sollyset til å nå bunnen bladene, og hindre dem fra Wilting. For sikring som er formet som et bestemt objekt, konstant trimming av selv den minste gjengrodd kvisten som skal gjøres, eller du kan endre formen på den, forutsatt at du er god til å forstå og skape figurer.
Hedge til rett tid; Som med alle andre planter, vil farende gjennom en trim jobb ikke få deg positive resultater. Hyppig trimming vil tørke opp hekk eller det vil kaste for mange blader, mens ikke trimming til rett tid vil resultere i en overgrodd hekk. Den beste tiden å trimme en sikring er under den aktive, vekstsesongen. På denne måten kan man rette opp eventuelle feil beskjæring, da hekken vil vokse igjen snart. De fleste sikringer kan trimmes i midten til slutten av sommeren, noe som gir løvverk tid til å vokse tilbake litt før vinteren. Man må unngå trimming rundt gamle treet på basen, som det vil gå nakne flekker. Man skal bare beskjære nye, skadet eller syke vekst.
Hvordan trimme en hekk avhenger av type, en har, som er: eviggrønne eller løvfellende busker. De fleste hekk tips innebære trimming bort overgrodde eller døde stengler, for å stimulere ny vekst, og holde hekken sunn og løvverk lyse grønt.