Installere Båt Tepper - Slik installerer en båt teppe

Båt tepper, eller marine tepper som de er ofte referert til, er helt avgjørende uavhengig av type, størrelse og formål av båten. Hver eneste type vann fartøy, inkludert familien robåter, speedbåter, yachter, katamaraner, kajakk, fiske trålere, luksus liners, hangarskip, ubåter og til og med Titanic-sized skip krever båt tepper som skal installeres om bord. Vanligvis, det er nok av områder på en båt som krever marine dvs. båt teppe installasjon:; dekk, midtganger, gulv, hytter, trapper, pool dekk. , Nå som du er klar over de forskjellige stedene som krever tepper, la oss ta en titt på hvordan du skal gå om installasjon båt tepper.
Slik installerer en båt Carpet, Før du begynner med tepper prosessen, må du forsikre deg om at du beholder alle nødvendige verktøy og tepper materiale for hånden. Her er en detaljert liste over det materialet som du trenger:; grunnleggende verktøyet maskinvare som kniver, kniver, tang, fastnøkler, etc.; marine teppe ark, støvsuger, syntetiske lim, god kvalitet skrapere, målebånd, skisse pennen eller markør.; Installasjonsprosedyre:; Først og fremst, stripe båten av alle flyttbare maskinvare og møbler. Hvis du allerede har en tidligere båt teppe som du ønsker å bytte, må du fjerne den helt. ; Fjern alle rusk, tørket lim og andre rester ved hjelp av skraper. Skrap hele overflaten til den er helt flatet og glatt. Vakuum det grundig for å fjerne alle spor av smuss, støv og løst smuss. , Det anbefales å utsette teppet arkene til et par minutter av sollys. Dette bidrar til å forenkle teppet og også tørker den i prosessen. ; Med målebånd, måle dimensjonene på ulike deler som krever tepper. Det er alltid anbefalt at du arbeider på teppet delene en etter en, i stedet for alle på en gang. , Med en skarp kniv, kuttet en del av teppet arket slik at det er litt større enn det målte området av seksjonen. ; Ved hjelp av en murskje, bruke en generøs mengde lim på baksiden overflaten. Mens feste arket til overflaten, pass på at du starter fra en kant, og jobb deg innover mot den motsatte kanten av arket. ; Trykk på alle områder av teppet arket jevnt ved hjelp av en tung vekt og la det tørke i noen tid, slik at det binder godt. Når den er fin og tørr, bør du trimme alle de ekstra ark delene med en skarp saks for å sikre en riktig passform. ; Følg de samme trinnene for alle de andre delene som må teppegulv. Endelig tilbake alle fjernet møblene tilbake til sine opprinnelige steder, og du er ferdig! ; Når du installerer båt tepper, sørg alltid for at teppet arkene som brukes er av riktig kvalitet og er helt vanntett. Bruk bare spesielt utformet marine teppe lim eller andre teppet kan ikke binde riktig.
Båt tepper gir all-round bruk som de er ikke begrenset til bare båter og skip. Du kan installere en båt teppe rundt kantene av svømmebassenget, på terrassen din, eller selv rundt som søte vann fontenen på plenen din. Samtidig, de også skje for å være et godt tepper alternativ i områder som garasjen, arbeidet skur, osv. Vel, det du går ... det er en ting som du har lært i dag, i tillegg til hvordan å legge teppe i en båt.