Baderom Wall Skap

Baderom overskap kan bringe din drøm om en ren, ryddig og attraktivt bad til virkelighet. Baderom overskap gir en funksjonell lagringsløsning på badet. Du kan lagre alle dine lotion, parfyme, deodoranter, og mange andre vanlige-bruk ting som toalettpapir, tannbørster, tannkrem, håndklær, sanitære servietter, hårføner, barbermaskiner, etc. på badet overskap. En god kvalitet baderomsveggen oppbevaringsskap legger også et stilig preg på badet.
Hvis du vurderer å installere et bad veggskap, må du først vite om de ulike alternativene er tilgjengelige. Du kan velge en eller tilpasse én ved å kombinere visse funksjoner fra de nedenfor nevnte typene.
Glass Type: Et bad veggskap laget av glass gir eleganse til baderommet. Den slags glass som vanligvis brukes er farget, regelmessige, og speil. Regelmessig skap har tre dører. Disse er gode, men ikke trendy. For en stilig og mer moderne utseende, speil bad overskap er det perfekte valget. For en åpenbar grunn, legger de funksjonalitet på bad. For å kunne bruke den som et speil, installere den på ansiktet nivå. Hvis du foretrekker et klassisk uttrykk på badet, må du gå for fargede og se gjennom brillene.
Wood Type: Allsidigheten av tre gjør at den kan tilpasses alle design, farge eller tone. Hvis du foretrekker et fargeskjema for badet, er tre det ideelle valget. Anta hvitt er gjeldende farge på badet ditt, installere en hvit-malt bad veggskap og nyte badet dekor. I tilfelle interiøret på badet ditt er inspirert av metal, må du gå til tre-type.
Flere Dør Cabinet Type: Avhengig av antall dører, et veggfeste badet er av to typer - med to dører og tre-dørs skap. Valget av en av de to typene er avhengig av plassen på badet. Hvis du har et stort bad og trenger å lagre en masse toalettartikler, må du velge de tre-dørs skap. Ellers, gå for den vanlige to-dørs bad veggskap. Det ville være i bedre ligning med størrelsen på badet ditt.
Markedet er oversvømmet med design av bad overskap. Du må velge en som er i tråd med dine behov, komfort og stil statement. De tilgjengelige design er - antikk, moderne, country-stil, og urban stil. Få en for den fantastiske utseendet du lengter etter.
Forslag til Kjøpe en Baderom veggskap; For å kjøpe et veggfeste badet, søke på internett er den første og den ideelle handlingen. Søk etter den som passer tilgjengeligheten av plass, badet design, og, selvfølgelig, budsjettet. Når du har gjort ditt valg, ta en titt rundt på ulike Oppussing butikker. Vanligvis har de en stor samling av bad overskap. Mest sannsynlig vil du få en av eget valg. I tilfelle du ikke finner en som passer for deg, kommer tilbake til Internett. Gjennomføre et søk igjen. Denne gangen, ser for nettstedene til de hjemme forbedring selskaper som tilbyr hjemkjøring. Kjøpe et bad veggskap på denne måten er litt dyrere som prisen inkluderer frakt kostnader og andre skatter også. Det tar en uke eller to å behandle bestillingen din og levere varene.
Du kan kutte ned den totale kostnaden for å installere et veggskap til badet ved å bygge det selv. Følgende er en summarization av hele prosessen sammen med de generelle instruksjonene for å bygge et bad veggskap.
Hvordan bygge et bad veggskap; Baderom overskap må være langvarig. Det er derfor kabinettene er generelt bygd med løvtre. I dag er tre veneers (et belegg av førsteklasses kvalitet tre på en relativt dårlig kvalitet og billig ved) som brukes for det samme. Skap er tilgjengelig i standard størrelser på 18, 24, 30, 36 og 60 inches. Standarden høyde er 36 inches for base skap. Mål plass på badet. Dette vil gi deg en klar idé om hva slags og antall vegg og forfengelighet skap du kan installere på badet.
Lag en plan i henhold til området tilgjengelig for deg. Tegn og skalere planen på flyet millimeterpapir. Planarbeidet vil ikke være svette hvis du benytter deg av et kjøkken-planlegging programmet. Du vil få alle nødvendige råvarer for baderomsskap fra et Home Depot. Kutt kabinettdeler i henhold til hva du har planlagt.
Å bygge et badet gjøres enkelt med et skap kit eller et kabinett plan. Settet har alle delene av et badet. Du trenger bare å bli med dem sammen. Bare følge retningslinjene, som kommer med det. Du trenger hjelp av visse håndverktøy som router drill, skruer, drill, hammer og bordsirkelsag.
Når du er ferdig med byggeprosessen, vurdere den mest egnede plassen for å installere et bad veggskap på badet. Pass på at det er litt vekk fra dusjen. Det kan installeres over vasken. Det finnes ingen standard plass der det kan installeres. Plasser den hvor som helst i henhold til din komfort og valgmuligheter.
Baderom overskap legge til en komfortabel og modernisert se til bad. Du vil finne dem i et bredt spekter av stilarter, design, og prisklasser. Vurdere alle aspekter av din smak og budsjett, og velg en som passer dagens innredningen på badet ditt.