Svangerskapspermisjon Lover og retningslinjer

Fødselspermisjon er den perioden når en ansatt tar permisjon for en tid før og etter fødselen av et barn. Hver bedrift, det være seg en offentlig eller privat en, har rett til å følge svangerskapspermisjon politikk som kommer under Family Medical Leave Act (FMLA). Denne loven ble vedtatt av US Department of Labor's Employment Standards Administration i 1993. Denne loven definert la retningslinjer for selskaper som har mer enn femti arbeidsgivere som sykefravær, ferie permisjon, svangerskapspermisjon, etc. Alle bedrifter må overholde reglene i FMLA, men det kan bli noen endringer i henhold til HR politikk av en selskap. Lover i fødselspermisjon rett en gravid kvinne til minimum 12 uker permisjon. The FMLA sørger for at alle ansatte får denne forlater uten frykt for å miste jobben sin. Det er derfor nødvendig for alle ansatte å ha tilstrekkelig informasjon om fødselspermisjon lover og retningslinjer.
Valgbarhet, Ifølge Maternity Leave Act, en gravid kvinne eller en person som kommer til å vedta en baby må bli gitt tolv uker dvs. 3 måneders fødselspermisjon, uten lønn fra selskapet hun jobber i. Men, å være kvalifisert for dette går, har arbeidstakeren til å fullføre minst 12 måneder i selskapet, og bør ha jobbet 1250 timer på den plassen. Selv om dette er den grunnleggende loven om svangerskapspermisjon for nesten alle statene i Amerika, antall blader som man kan ta ville avvike fra stat til stat. For eksempel, i Tennessee, lar svangerskapspermisjon politikken en kvinne å gå i permisjon i 16 uker til fødselen.
Anti-diskriminering; Alle arbeidsgivere også kommer under graviditet diskrimineringsloven, som forbyr dem å skille mellom den ansatte som er gravide og de andre. Selv om nesten alle selskaper overholde denne regelen, har det vært tilfeller der folk har mistet jobbene sine eller sjansene for opprykk fordi de var gravide. Arbeidsgivere bør huske at en slik type diskriminering er ulovlig og kan sette dem i juridiske problemer.
Fordeler fødselspermisjon Policy; Selv om man ikke kan få betalt under svangerskapspermisjon, har arbeidsgiver til å fortsette helseforsikring betaling av den ansatte. Dette sikrer at personen er trygdet selv når hun ikke kan komme til å fungere. Som under svangerskapspermisjon, ikke arbeidstakeren ikke får noen lønn fra selskapet, mange kvinner velger en kombinasjon av betalte blader som inkluderer feriepenger, sykefravær, svangerskapspermisjon, kortsiktige funksjonshemming, osv. Men, bedrifter i enkelte stater anser fødselspermisjon på kort sikt funksjonshemming kategori hvor den ansatte ville bli betalt noen andel av lønn for den perioden da på permisjon, mest sannsynlig i seks uker eller 8 uker dersom leveransen ble komplisert.
Ved å søke på Maternity Leave?, The FMLA krever den ansatte å gi en skriftlig søknad til selskapet, minst 30 dager før du tar permisjon. Men det gjelder fødselspermisjon, ville det være bedre å diskutere med arbeidsgiver om permisjon etter de første tre månedene av svangerskapet eller på den tiden en har søkt om adopsjon. Noen arbeidsgivere krever også at de ansatte til å besøke bedriften jevnlig i løpet av permisjonen til rapport om sin tilstand og forventet tidspunkt for å bli med.
Selv om graviditet diskriminering finnes fortsatt mange steder, i nyere tid mange arbeidsgivere har gjort fleksible blader og arbeidsforhold for ansatte som venter. Men for å unngå fødselen av et barn, påvirker ens karriere, er det svært viktig å kjenne fødselspermisjon lovene i landet så vel som bedriften.