Best Basement Flooring Alternativer

Tidligere, var hard sement gulv den vanligste alternativet for kjelleren gulv. Siden, har folk blitt mer bevisst om sine egne komfort og interiørdesign, sementere ikke lenger den mest foretrukne alternativet for kjelleren gulv. Du kan velge fra et rekke kjelleren gulv alternativer, avhengig ditt personlige valg, budsjett og formålet med bruken sin. For eksempel vil hvis kjelleren området er brukes som et hjemmekontor, så du foretrekker kanskje en mer slitesterk gulv cover.
Best Basement Gulv Valg
Noen av kjelleren gulvbelegget alternativene inkluderer fliser og sement, teppe og laminat, hardtre eller konstruert gulv. Mens velge et gulv til kjeller, bør du alltid vurdere problemet av uønsket fuktighet. En god kjeller gulv bør plysj og myk, lett å rengjøre og holdbare. Se inn i detaljene av noen kjelleren gulv alternativer tilgjengelig i markedet.
Carpet: Carpet er den mest foretrukne alternativet for kjelleren gulvbelegget grunnet dens lavpris, mykhet og lyddemping kvalitet. Den er komfortabel å bruk og gir varme i vinteren. Carpet kommer i en rekke farge, tekstur og design. Carpet beholder vanligvis støv og andre allergener og tepperens er litt vanskelig oppgave. Dette er viktigste ulempen av bruke et teppe i kjelleren gulvbelegg. Annen ulempe ved teppe er at det slites ut etter noen år.
Betong Floor: Betong gulvbelegg, også kjent som sement gulv, er et populært valg for kjelleren. Faktisk, er det rimeligste og holdbare materialer till dato. Betong gulv er tilgjengelige i forskjellige farger og design. Fleste huseiere og designere foretrekker betong gulv, som det er lett å vedlikeholde og endre. Betong gulv kan være et godt alternativ til tepper, spesielt for allergikere. Den viktigste ulempen av betong gulv er at det er hard og kaldt føttene og behov regelmessig rengjøring og vedlikehold.
Hardwood Floor: Hardtre gulv er er vakker, varm og lett å vedlikeholde. Det kan vare i tiår med regelmessige Refinishing. Som hardwood gulvet ikke beholder støv og allergener, er det meste foretrukket av mennesker med luftveisproblemer. Maleri og farging tilfører mer stil å matche interiørdesign og møbler. Imidlertid har parkett noen ulemper som høy kostnader og sårbarhet for fuktighet. Noen ganger, blir parkettdekke veldig glatt, og gjøre det vanskelig å gå på det. Hardwood gulv må installeres av profesjonelle.
Laminat Floor: Hvis du bruker kjelleren området som et mellomrom for husholdningenes gjøremål som klesvask eller en lekeplass for småbarn, deretter kan du melde for laminatgulv. Store fordeler av laminatgulv er dens lave kostnader, overlegen holdbarhet og ubegrenset design. Laminatgulv kan enkelt installeres og noen ikke engang trenger lim for installasjon. Dens eneste ulempen er at motsetning hardtre gulv, kan topplaget ikke være strippet off for Refinishing.
Fliser: Det er to typer fliser eksempel naturlige og menneskeskapte brukt i kjelleren gulvbelegg. Natural fliser inkluderer porselen og keramiske fliser gulv, mens granitt, marmor og skifer komme under kategorien menneskeskapte fliser. De er rimelige, enkle å installere, holdbart og motstandsdyktig mot riper. Fliser også kommer i et bredt rekke farger og design. Snakker om ulemper; fliser er skjøre, hard, støy reflekterende og glatt når vått.
Så, disse er noen av de mest populære kjelleren gulv alternativer. Hvis du tenker på remodeling kjelleren, først kontrollere om kjelleretasjen er god nok eller ikke. Du kan ta hjelp av en profesjonell for kontroll brukbarheten av kjelleren gulvet. I tilfelle, det er et problem av fukt akkumulering eller store sprekker i kjelleren gulvet, er det bedre å reparere og løse den før gjør din faktiske planer.