Svart og hvitt Party Dekor

Partene må ha temaer slik at de kan nytes til maks. Themes lar uttrykke folk seg på en måte gjør de aldri. Her er din sjanse til å kaste en fest med svart og hvitt parti dekorasjon og unødvendig å si at kjernen temaet for festen er svart og hvitt. Dette er et veldig interessant tema, da det vil gi deg et stort rom for å uttrykke din kreativitet og få gjester i humør (pun intended). Med noen fantastiske sort / hvitt party ideer ditt parti er sikker på kommer til å bli husket for helt engang! Får sett og gjør deg klar til pryde din arena med svarte og hvite partiet dekorasjon å ha en tid med livet!
Svart og White Party Temaer; Du ønsker kaste en fest, men du vet ikke hvordan du gjør til det. Å få klart bilde av hva du vil gjøre på festen, bestemme en fest tema. Noen interessante sort og hvit party temaer er 'Angels og Demons', 'Women i Black' og Men in White ',' Black og White Era ',' Color Blind ',' Film Rolls fra 60's 'og' gotiske '. Temaene er selvforklarende så jobber med og rundt dem ville bli lett. Smal ned på et tema og du finner din vei for å sette opp den sorte og hvite fest dekor.
Svart og White Party ideer; Når du vet hva nøyaktig temaet er du vil vite hvor til hodet. Selvfølgelig, kan du ikke snu huset til svart og hvitt. Terrassebord på din bolig i svart og hvit innredning, vil være enkelt hvis du besøker en bruktbutikk på noen sort / hvitt fest forsyninger. Avhengig av tema, dekke møbler i kombinasjon av svart og hvitt parti dekorasjon. Vanligvis den andre siden av gardiner er hvit, så bare slå dem over. Hvis ditt parti temaet er noe som "Film Reels, og Roller fra 60 'og ta flotte centerpieces med gamle foto hjulene som ligger rundt. Bare klikk for informasjon om partiet ideer.
Svart og hvit Invitasjoner, Invitasjoner er en flott måte å sette stemningen og skaper en nysgjerrighet blant deres gjester. Utform svart og hvitt invitasjonen som vil gel med temaet slik at gjestene vet hva de skal forvente og hva de skal se frem til. For eksempel, hvis din tema er 'Angels og Demons', send Halos med Angel invitasjonen kortet og Devil's Horns med Demon's kortene. Bringe litt vri til den, ved å plukke Angels og Demons på festen din før de slår opp og sende invitere tilsvarende.
Bryt koden, svart-hvitt fest temaet gir deg feit sjanse til å bryte den vanlige normer på en fest. Angi en kleskode på inviterer også slik at dine gjester ikke vil virke malplassert. Ville det være morsomt å se deltakerne dukker opp i ikke-slitte-før kostymer! Og hvis part er formell så er det på tide å komme ut at ganske svart og hvitt party kjole.
En svart og hvit birthday party temaet også er en god idé som sjelden brukes. Ha en unik og ut av denne verden birthday party for deg selv eller dine kjære med en sinnssyk svarte og hvite birthday party! Lurer på hva menyen blir?! Lær mer om birthday party ideer.
Svart og hvitt parti innredning er lett tilgjengelig i hver dekorasjon butikk i nærheten. Hvis du ikke vil bruke så mye, kan du lage den selv også. Kom opp med interessante centerpieces med sort roser og hvitt liljer. Du kan lage svarte roser ved å dyppe dem i en gryte med svart farge over natten. Og på slutten av partiet ikke glem å takke dine gjester, som gjorde partiet minneverdige, med svart og hvitt party favoriserer. Forhåpentligvis, etter å ha lest artikkelen, ser du fram til en svart og hvit dekorasjon for svart-hvitt parti. Ha det gøy og være trygg!