Hvordan Rip Jeans

Ripped jeans har alltid vært en favoritt type jeans i teen mote. Å bruke tusenvis av dollar for å kjøpe en bukse dratt fra et showroom er kanskje ikke mulig hver gang. Du kan enkelt lage din egen dratt jeans, og vil ikke å bruke masse penger for siste mote trend. Verktøy og materiell som du vil kreve å rippe jeans er gitt nedenfor:; Grovt Sandpapir, Steel Rivjern, Blokk, Wood, Utility Knife; Hvordan Rip Jeans: Arrangere ett par jeans, hvis du eksperimenterer med ripping jeans til første gang, anbefales det at du får et gammelt par jeans. Velg en par jeans slik at du ikke skal bekymre unødvendig, selv om du gjør en feil under ripping av jeans. Ripped jeans ser flott med falmede gamle jeans. Hvis du ønsker å kjøpe en ny en, kjøpe et lavt priset par jeans. Ripping ett jeans er som å lage hull og rive jeans, derfor er det ikke noe poeng å kjøpe en dyr par jeans.
Hvordan Rip Jeans: Bestemme Området skal Ripped, Når du har ordnet for jeans å bli revet, bestemmer de områdene du ønsker å rippe. Du kan søke i moteblader eller bare søk på Internett, og du vil få en idé om områder av jeans som vanligvis rippet. Jeans er vanligvis dratt på trykk områder som hofter, knær, lommer og lår. Gjøre de nødvendige mønsteret du ønsker på jeans.
Hvordan Rip Jeans: Merking områdene; Etter å ha avgjort områdene som skal revet, er det på tide å markere områdene. Du bør markerer områdene ved iført jeans, vil dette gi deg et nøyaktig bilde av områdene som vil bli revet. Bruk en blyant eller et vaskbart markør for å markere rippet områdene. Bestem riktig, til form og størrelse på områder bli revet.
Hvordan Rip Jeans: Arbeider med områder; sikrer at du tar av jeans før du begynner å rive jeans. Det er sjansen for at du kan skade deg selv om du rippe jeans mens bruk den. Siden du allerede har markert de områdene du ikke trenger å bekymre seg om ripping. Med hjelp av en barberhøvel eller saks, gjør små snitt på markedet. Sett treklossen nedenfor området, vil dette gi en støtte mens ripping. Å falle jeans, bruke sandpapir eller stål rivjern, og skrape jeans på snittene. Å løsne stoffet på revet området, bruke en sikkerhetsnål eller en liten saks, og ta ut trådene. Gir kruse området riktig form og mønster etter eget valg. Din dratt jeans er nesten klar.
Hvordan Rip Jeans: Vask av Jeans, nå, vaske jeans minst to ganger i maskinen. Dette vil gi jeans skikkelig ripping effekt. Du kan bruke mild bleke eller pimpstein steiner for å få en falmet effekt. Bær jeans og ser hvis du vil gi mer ripping effekter.
Ripped jeans med sine revet og mager eksponering har alltid vært en favoritt blant de unge. Gå videre og prøve å rive jeans, og når du er en ekspert på det, lærer dine venner hvordan du rippe jeans og bli et moteikon.