Hvordan lage en bleie kake for en baby shower

Bleie kaker er ett av de beste og mest gjennomførbare gaver å gi til en baby shower. De også gjøre stor baby shower centerpieces. Det er en gave som er sikker på å gå en lang vei, og en for som snart skal mor vil være ganske takknemlig! På en gjennomsnittlig, benytter en ny født bunt av glede noen seks til åtte bleier om dagen! Phew! Så, vær trygg, din gave er sikker på å hjelpe minske byrden av forventningsfull mor. Men hvordan å lage en bleie kake til en baby shower?
Vel først av alt må være avgjørende for hvor stort du vil at din baby shower kake å være. Normalt er en trelags kake den mest vanlige typen bleie kake sett på baby dusj. Her er noen enkle instruksjoner om hvordan du skal gå rundt å lage en bleie kake til en baby shower:
Liste over ting som kreves:: For det tredje nivået: Du vil trenge rundt tretti disponibel eller ren hvit klut bleier, For andre tier: Rundt tjue disponibel eller ren hvit klut bleier, for de øverste tier: Rundt ti disponibel eller ren hvit klut bleier , fargerike, tykke bånd; Rubber band; En baby flasken, smokker, Baby sokker, Bamse, Materialer foruten bleier er nødvendig for å holde bleie kaken sammen, og dekorere den. Det viktigste steget involvert i hele prosedyren skjønt, er å kunne riktig og godt vri bleier, for å sikre at de holder sammen og ser ryddig når vridd og plassert.
Slik Vri bleier?; Ta en bleie og fell den. Så, langs elva, vri det tett og fest vendinger med hjelp av en gummi band. Du bør prøve å unngå å bruke sikkerhetsnåler, duct tape eller whisky bånd mens sikring av bleier. Selv om de kan sikre at bleien kaken forblir dyrke baby shower, men etter det blir det en kjedelig oppgave for allerede over tynget nye mor å angre alt.
Når bleiene har blitt vridd og festet på den måten som er nevnt ovenfor, start å arrangere dem i en ring for å danne tredje nivået. Bruk omtrent tretti bleier. Fest bleier samlet med en tykk farget bånd. Plasser en baby quilt i sentrum for å selv nivået ut. Deretter bruke tjue bleier, lage en mindre sirkel, og plasser den over tredje nivået, sikre disse i tillegg med en tykk farget bånd. Og så, til slutt bruke de resterende ti bleier, danner den øverste tier, fest den med båndet og plasser denne over andre tier. Plasser kosedyr i sentrum av det øverste nivået. På samme måte kan du skjule andre baby gaver i de to nederste lagene, som baby flasker, baby sokker, baby klær, baby smekker, servietter, etc. Det blir en morsom øvelse for mor å være, å jakte alle av dem ned . Også kan du ha gjetter spill under baby shower om gaver skjult i bleie kaken. Det er sikker på å øke moroa kvotienten av partiet!
Innovative ideer samtidig som en bleie Cake, Hvis du allerede vet om det er en gutt eller en jente, så kan du alltid gi bleie kaken til en personlig touch. For en gutt er bleie kake, kan du bruke blått bånd eller gi kaken tema - som en pirat tema med søte øyne-lappet Buccaneer utstoppede leketøy og sort / hvitt bånd. Eller en jungel tema ved hjelp av løve eller tiger utstoppede leker med flekkete bånd.
Hvis det er en jente baby, kan du ha et eventyr tema med Snehvit og de syv dverger utstoppa leker og ordner dverger på ulike nivåer på kaken. Eller du kan ha en Little Mermaid tema med fisker og blått bølget bånd sammen med en enorm havfrue kosedyr på toppen.
Dermed trenger du ikke å ergre over hvordan å lage en bleie kake for en baby shower fordi det er relativt enkelt og mye morsomt å lage også! Å sikre at det er den perfekte baby shower dekorasjon idé, du må bare prøve og være så nyskapende som mulig. Så gå videre og eksperimentere, til du klarer å ta den ideelle bleie kake for ideelle baby shower!