Glycolic Acid Face Cream

Noen gang lurt på, hva er AHA, i hud kremer som vi bruker, og går på å diskutere om? Som hjelper oss også med en kjapp løsning på en klar hud på rushtid? Det er ingen andre enn Glykolsyre, også kjent som AHA eller alpha hydroxy acid. Det er en fargeløs og luktfri hygroskopiske krystallinsk fast, svært løselig i vann. Det er avledet fra chloroacetic syre og natriumhydroksid er kjemisk reaksjon. Hvis du snakker om bruker, grunnen til at det er en stor ingrediens av en rekke hudpleieprodukter er den utmerkede gjennom huden eiendom. Legge til mengde the glykolsyre fordeler, kan det også innhentes fra naturressurser også, som sukkerrør, sukkerroer, umodne druer, ananas og så videre. Det er derfor glykolsyre ansikt kremer er i en slik etterspørsel. Det er bråte av hudpleieprodukter som har glykolsyre som base. Så her er litt mer på noen av disse produktene.
Glykolsyre Face Cream; Glykolsyre ansiktet krem ​​er bra for alle hudtyper - fra normal til tørr. Et ansikt fløte med glykolsyre foredler and glatter ut huden tekstur, renser porer og eksfolierer den. Det reduserer også hastigheten av hyperpigmentering. Imidlertid er disse ikke ment for fuktighet huden, så en fuktighetsgivende hudkrem må brukes i kombinasjon med glykolsyre ansiktskrem. Eye kremer, har glykolsyre når inneholde anti-aging ingredienser som retinol, godt å holde huden rundt øynene sunt. Men i slike kremer, er mengden av glykolsyre mindre i forhold til hud produkter ment for bruk bortsett fra øynene. Vel hvis du observerer at huden har blitt strålende og rynkefri, etter bruk av slike kremer, kan du sikkert si takk til underverkene av glykolsyre! Men på grunn av sin sure innhold, er det ganske åpenbart at glykolsyre ansiktskrem er noen ganger satt på sidelinjen av en glykolsyre ansikt skallet.
Glycolic Acid Face Peel, langt, er det mest mye brukt glykolsyre ansiktet produktet glykolsyre skallet. Du kan få et sjokk når du kommer til å vite at glykolsyre skreller har 50% konsentrasjon eller mer. Men slapp av, når du tenker på hva du skal bruke det til, er det neppe en problem å bekymre deg, selv om du faktisk bruker en farlig syre. Disse glykolsyre skreller er ikke-kirurgiske og non-invasive ansiktsbehandlinger, som som navnet antyder, skrelle av den døde huden. Ved å trekke av den døde huden, avslører det den yngre ser og glødende hud. Nå, disse vanligvis fungerer ved å fjerne ett ekstremt tynt lag av huden, og fjerne den skadede celler i huden. Dette fører til få kvitt rynker, misfarging av huden, alder flekker og solskader. Flertallet av ganger, så skreller administreres i tandem med Microdermabrasion. Fra og med 20% til 30% glykol løsning og gå opptil 70, er glykolsyre ansiktet skreller brukt over en rekke sesjoner. Akkurat som en glykolsyre ansikt skallet, er glykolsyre ansiktet vaske en svært populær hudpleie produkt. Dette er en viktig del av ansikts hudpleie. I tillegg til dette, les til beste hjemme ansiktet skreller mer på Best på Home Facial peeling.
Glycolic Acid Face Vask; glykolsyre rensemidler inneholde en betydelig mengde glykolsyre ansikt vask. Disse brukes hovedsakelig for hud peeling og rensing, igjen. Disse har et maksimalt glycolic innhold på 15%. Hver enkelt type glykolsyre ansikt vask, for eksempel, ville en vask ansiktet med en høyere andel glycolic ikke passer for noen med en sensitiv hud. Derfor er det best å kjøpe glykolsyre vaske ansiktet, vurderer din hudtype.
Alle disse produktene, glykolsyre ansiktskrem, ansikt vask og ansikt peeling er bra for huden, hvis du ikke overdrive. Nå jeg antar du ville være klar neste gang noen spør deg hemmeligheten av glødende hud, kan du flaunt din kunnskap, som selvfølgelig er det ditt fabelaktig glykolsyre ansiktskrem!