Vanlige Chimney problemer

Ifølge National Fire Protection Association, Piper, peiser, og ventiler skal kontrolleres minst en gang i året for sunnhet, frihet fra innskudd, og riktig klaringer. Rengjøring, vedlikehold og reparasjoner skal gjøres om nødvendig.
Skorsteiner er vertikale strukturer ment som en flukt (ventil) for røyk og varme gasser, utgitt under matlaging på komfyren eller fra en peis eller ovn. Den Hulrommet inne i en skorstein, kalles en flue. De er vanligvis bygget høye for å spre miljøgifter i skorsteinen over et større område, og hjelp til tegning mer luft for forbrenning. For alle de som har bygget skorstein på toppen av deres tak, er det viktig å sikre deres sikkerhet og velfungerende. Følgende er noen enkle måter å håndtere noen vanlige pipe problemer.
Typer av Chimney Problemer
Falling Debris; Biter av murstein eller mørtel rusk faller ned skorsteinsrøret indikerer et forfall i sin struktur. Vrakgodset kan være små biter av murstein, sand, tjære eller sot eller klumper av mørtel. Dette problemet kan enkelt løst ved patching eller erstatte gamle ødelagte murstein, og re-tarring røykrøret.
Oppvarmet Chimney Åpningstider: Når skorsteinen åpninger i tilstøtende eller over vegg varmes opp, er det et tegn på røykrør forverring. Et vanlig symptom på dette problemet er kjedelig sorte flekker som begynner å vises på åpningen, forårsaket på grunn av kondensert tjære, eller syrer i flue, som er skadelig for murverk av skorsteinen.
Ikke nok Brann; Når brann ikke er trukket tilstrekkelig, er det forårsaket på grunn av blokkert røykkanal eller når høyden på skorsteinen er tilstrekkelig i forhold til mønet. Men bare å øke høyden på skorsteinen vil ikke alene bidra til å trekke ut nok ilden, og den må kombineres med avregning røykrøret hindringen.
Gasser i rom, Chimney røyk inneholder karbonmonoksid (CO) er farlig og kan drepe. Enda lavere nivåer av CO konsentrasjon kan forårsake svimmelhet, mental forvirring, alvorlig hodepine, kvalme og besvimelse. Mange ganger, vil en lekk pipe send røyk over hele huset. Denne typen problemer krever umiddelbar oppmerksomhet av en kvalifisert tekniker.
Overdreven Soot, Når pipen er ikke av passende diameter for brann eller ovn, eller til tider, da røyk ikke stige raskt, kan det skape nedsoting. Nedsoting er spesielt farlige, hvis pipen strukturen har forverret seg. Sikre at røykrøret er riktig diameter, vil redusere samling av sot.
For mye drivstoff; Uisolert flues krever mye drivstoff for å trekke varme. Når små uttak røyk rør, utslipp i stor uisolert røykrør, vil de ikke reise seg. Å akselerere deres oppstigning, bruker de mer drivstoff. En isolert røykrør i riktig størrelse vil løse utover drivstofforbruket problemer.
Fukt i Chimney; En fuktig skorstein vil farge taket og skorsteinen åpningen, samt vegger rundt peisen. Dette kan være forårsaket på grunn av en rekke faktorer som fellen fuktighet, hovedsakelig, porøs leire murstein, unvented flue, regnvann, etc.
De fleste vanlige skorsteinen problemer kan repareres ved hjelp av enkle skorstein reparasjon instruksjoner, men er det best å få en skorstein reparasjonsservice selskapet å se på det, som tjære og sot innskudd er en betydelig brannfare. Skorsteinen må rengjøres jevnlig og vedlikeholdes for lang levetid.