Slik bruker du en Greenhouse

Et drivhus er et glass eller en plast struktur, som brukes for dyrking av blomster, grønnsaker og frukt, og for pollinering i passende klimatiske forhold. Veggene i et drivhus varmes opp ved hjelp av solens stråling fra sola, å varme planter, jord, og andre ting inne i glass eller plast. Et drivhus gjør det mulig å endre vilkårene for å passe plantevekst, i stedet for å velge og begrense plantene som passer tilstanden. La oss ta en nærmere titt på hvordan du bruker et drivhus.
Effektiv bruk av et drivhus, Greenhouse hagearbeid kan legge en helt ny dimensjon, ikke bare for å dyrke planter, men vokser et utvalg som er variert og lønnsom. Hvordan bruke et drivhus avhenger av individuelle behov, tid og krefter man er villig til å sette i. Følgende er noen måter å bruke et drivhus.
Tidlig såing, Som de klimatiske miljøet i drivhuset kan endres og temperaturer kontrollert, kan man sår sesongens blomster og frukt frø på forhånd, for å sikre lang lageret. Dette er spesielt nyttig i kaldt klima, der det er nødvendig for frø å spire og vokse til sunn og robust frøplanter, før transplantasjonen dem. Kommersiell kultivatorer bruker drivhus å så frø, å ha sin produsere (saplings) klar for markedsføring i tid for planting sesongen.
Lun voksende, Drivhus er vanligvis sett på steder, hvor vintrene er harde og sommeren er kort. De gir en enkel og oppfinnsom måte for voksende planter og grønnsaker. Man kan dyrke planter i forskjellige størrelse containere, fylt med rike, humus jord og friske planter. De unge plantene skal vokse og gi en bedre avkastning, da beskyttet mot temperatursvingninger, og irriterende skadedyr. Et drivhus vil tillate deg å ha ferske produkter dyrket uten plantevernmidler eller medisiner til å modne dem, gjennom hele vinteren.
Forplantning, Drivhus brukes for å spre planter, enten å bli solgt kommersielt, eller å lage en hybrid, som vil gjenskape egenskapene til to eller flere anlegg. Mange planter er genetisk endret i et drivhus. Propagation kan gjøres ved hjelp av ulike metoder som å kutte, pode, og luft eller jord lagdeling. Spre og dyrking av attraktive og hardfør, pest-free planter i veksthus, for kommersiell bruk, har gjort mange små-time kultivatorer til en enhetlig, blomstrende industri. Den sørlige Spania Almeria-provinsen er et slikt eksempel på hvordan et drivhus har gjort denne gang tørre landskapet inn i et velstående samfunn.
Xeriscape og hydroponic voksende; Et drivhus er et ideelt miljø for å dyrke forskjellige slags planter som passer ulike steder. Enkeltvis eller kombinert, xeriscape og hydroponic hager, vil bidra til å balansere ut vannet behov. Xeriscape hagearbeid involverer planter som er tørke-resistent, eller trenger veldig lite vann for å lette sin vekst. De bare krever noen gode fuktighetsbevarende jord. Hydroponic hagearbeid, derimot, har planter som er vann-intensive, og å dyrke dem, trenger man god tilgang til vann.
Økende urter og eksotiske planter, Rise i populariteten til alternativ behandling industrien som aroma, og vekst av spa-kulturen, har mange kultivatorer beveger seg mot voksende urter og eksotiske planter i veksthus, der vokser dem organisk kan være godt kontrollert. Lang stammet roser, nelliker, og andre bulbous eksotiske liljer som iriser, fresia, tulipaner, og orkideer gir god avkastning for utslipp av dyrkere. Selv vokser frukttrær som avocado, sitron, appelsin eller banan, kan forvaltes i et drivhus.
Viktig tips for bruk av et drivhus; Mens veksthus effektivt kan vokse og løse mange problemer forbundet med økende forskjellige planter i forskjellige klimatiske forhold, bør følgende være oppmerksom på å sikre ordnede et drivhus.
Vann, Vann er grunnleggende for alt planteliv. Som drivhuset arbeider på teknikken av fangst og byggfukt i sin struktur, er regelmessig vanning eller overwatering ikke nødvendig. Men det betyr ikke at man ignorerer vanner helt. Enkelte planter har ulike krav til vann, spesielt i peak somre. Ved hjelp av en fukt måler for å sjekke fukt og fuktighet for å bestemme vanning behov, vil sikre tilstrekkelig vannforsyning til plantene.
Temperaturkontroll, Temperaturen i et drivhus må reguleres i henhold til klimaet rundt den, som den bruker sollyset til å utnytte sin varmeutvikling. Under peak somre, bør dørene stå åpen en stund, mens om vinteren, bør de være lukket tett for å sikre fanget fuktighet ikke slipper ut. Et godt ventilasjonssystem bør være på plass for å sikre god sirkulasjon av luft og fuktighet. Invester i en god termometer for å måle temperaturen i strukturen.
Skadedyrbekjempelse, Skadedyr er trolig en viktig faktor for å ødelegge mange veksthus. Mens bringe planter fra utsiden, sjekk den grundig for eventuelle skadedyr eller sykdommer. Hvis en plante har en sykdom, vil det spre det til andre også, som et fuktig klima er det de fleste skadedyr og sykdommer trives på. Hold behandle drivhuset for å forebygge sykdommer. Hvis man bruker feil eller bier for pollinering, må du fange og flytte dem ut, når pollinering prosessen er ferdig.
Ved hjelp av et drivhus er enkelt. For store kommersielle veksthus, er det best å ha en ekspert se på kravet sitt, men for de små bare sikrer fuktighet, temperatur og skadedyrbekjempelse vil gi gode resultater. Så, nå som du har forstått hvordan du bruker et drivhus, flom sansene med vakre, fargede blomster og eksotiske planter!