Hvordan få håret vokse raskere

Kvinner elsker håret. De behandler det som noen ville behandle edle pyntegjenstander. Langt hår er en stand-out faktor som aldri går ubemerket eller verdsatt av beundrer. Dag, med økningen i forurensning og stadig skiftende livsstil, har det blitt svært vanskelig å opprettholde langt hår. Lengden til volum faktor har alltid vært omvendt proporsjonal manglende håret dvs. som håret vokser lenger, går det på å redusere volumet. Håret er tykke når de er korte, men start tynning gradvis i vekst. Lær hvordan du gjør håret vokse raskere hjemme og hindre hår tap i langt hår.
Hårvekst avhenger det meste av genetikk men er det noen eksterne måter hår vekst kan stimuleres. Følgende trinn vil gi deg tips og veiledning om hvordan du gjør håret vokse raskere.
Shampoo og Conditioner: Du velger hårpleie produkter som passer din hårtype er et viktig steg. For dette formålet, må du først vite din hårtype. Få en hår analyse gjøres på en hårpleie klinikk. Bruke mild og urte sjampo og balsam er mer gunstig enn å bruke kjemiske basert seg. Vask hodebunnen ren og massasje håret røttene på en stund. Dette bidrar til å holde røttene av håret sunt som vil fremme raskere vekst av hår. Bruk lunkent vann for å vaske håret, og holde bruken av hårføner for å minimum. Gre vått og krøllete hår med bred tannet kam.
Oljemassasje: massere hodebunnen med olje forbedrer jevnlig blodsirkulasjonen dermed stimulere rate av hår vekst. Urte oljer som kokos olje, olivenolje, jasmin olje og mandelolje er gunstig for massasje formål. Masserer hodebunnen med fingertuppene gjør effektivt oljen å nå roten av håret.
Diet: En sunn kosthold er essensielt nødvendig for å supplere andre metoder som er implementert til dyrking av håret fortere. Hair er i hovedsak består av proteiner, slik at en regelmessig og balansert tilførsel av proteiner gjør håret sunt og hjelper håret til å vokse fortere. Meieri-og fjørfeprodukter er en rik kilde til protein. Aminosyrer er nødvendige for proteinsyntese og gjett hva? Dine favoritt peanut smør er en rik kilde av aminosyrer. Oppgitt dosering av vitamin kosttilskudd kan brukes hvis du ønsker en høyere veksttakt for håret ditt.
Øvelser: Øvelse forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen som ytterligere setter kroppens stoffskifte i orden. Står på hodet for noen minutter (bare hvis du er i stand til å gjøre det) viser seg effektivt siden, blodet strømmer til hodet som igjen stimulerer hårvekst. Spenninger og stress kan ha negativ effekt på håret vekst. Meditasjon og yoga er en effektiv måte å minimere stress.
Sammen med de ovennevnte faktorene, er det få andre hårpleie tips som kan følges for å påskynde sunn hårvekst på en raskere hastighet. Flisete tupper som vokser på håret kan absorbere de essensielle næringsstoffer fra håret forårsaker noen alvorlige skader er derfor anbefales det å klippe håret regelmessig for å unngå flisete tupper. Delt slutter ikke stoppe hår fra voksende, men det gjør håret svake forårsaker dem til å bryte og bli tynn. Mens å gå ut, legg et skjerf rundt hodet og dekke håret, for å unngå hår bli skadet av giftige gasser og sollys. Unngå å vaske håret hver dag, så for mye kjemikalier kan forårsake overflødig skade. Hvis du ønsker å vaske hver dag deretter velge en mild shampoo. Også unngå å bruke oppvarming apparater som strykejern og curlers på håret hvis du vil at de skal vokse fortere. Hvis du ønsker å farge håret, bruke kremer og balsam unngå skadelige ettervirkninger. Ikke fest håret også tett som den setter en belastning på røttene, og også være forsiktig når du pusser hår. Eventuelle harde handling fra din side kan forårsake hår å bryte på midten som kan resultere i frizz.
Har du hatt veldig kort hår klipp og er nå angre på det? Godt, vil du vite hvordan du gjør håret vokse tilbake raskere hvis du har lest forslagene ovenfor nøye. Tross alt, som ikke vil ha lange, sterke og sunt hår? Fremgangsmåten på hvordan du får hårvekst raskere for menn er ikke mye annet enn til kvinner. Du må kjenne de grunnleggende fakta og forskjeller mellom hår typer av begge kjønn og behandle håret tilsvarende. Håper denne artikkelen har kaste lys over de viktige faktorer på hvordan du gjør håret vokse raskere.