Hvordan bygge en betongblokk Wall

Støttemurer tjene en rekke formål, som å hindre eller kontrollere jorderosjon, som gir en vertikal støtte til land eller administrerende fall i vannet i skrånende området. Strukturelle formål å bygge støttemurer inkluderer, til nivå eller gi høyden og bevare karakteren på jord. Støttemurer blir noen ganger brukt kun for landskapspleie. Naturstein støttemurer ser veldig vakker, og er vanligvis brukt for å forbedre utendørs innredning. Andre typer støttemurer inkluderer tyngdekraften, utkragete, jord spikring, etc.
Betongkloss støttemurer er type gravitasjon støttemurer. De gjør en av de beste støttemurer som brukes for utendørs landskapsforming og hager, fordi de gir bedre vertikal støtte enn andre støttemurer. Betong støttemurer er dype og dermed gjøre bedre stiftelser. De er dypere og inneholder tung jord under dem. De er motstandsdyktige mot alle typer værforhold. La oss ta en titt på hvordan å bygge betongblokk beholder veggen.
Hvordan bygge en betongblokk Wall, Før du starter byggingen av betong blokk vegg, er det nødvendig å bestemme hvilken type betong blokk du skal bruke. Det finnes mange typer betong blokker som brukes i ulike konstruksjoner. De er, bårer, end blokker, grove kanter blokker, cap blokker, dekorative blokker og sikringsanlegg blokker. Velg den som vil tilfredsstille dine behov. Dekorative blokker kan være et bedre alternativ når du bygger en betongblokk veggen for landskapspleie. Før du kjøper blokkene, måle areal for installasjon og kjøpe det riktige antall betongblokker, mengde mørtel som kreves og noen andre bygningsmaterialer som kan komme til nytte. Forhandleren som vil du være å kjøpe den konkrete blokkene kan hjelpe deg med valg av blokker, mengde betong blokker og mørtel. La oss ta en titt på en trinnvis metode om hvordan å bygge en betongblokk beholder veggen.
Steg # 1: Forbered en skisse av veggen og veggen fot med hjelp av murverk streng. Nivå området der du skal installere veggen. Deretter grave grunnlaget som kreves for veggen, bredden og dybden av stiftelsen skal være dobbelt av bredden på veggen.
Step # 2: Forbered en tre skjema, med trelast rundt strengene og installere armeringsjern for å sikre styrke fotfestet. Fyll i betong i form og nivå det hele. Deretter la de konkrete å kurere i minst 3 dager ved å dekke den med plast ark.
Steg # 3: Når betongen har herdet, fjernes form ved hjelp av en spade. Nå tar de konkrete blokkene og legg dem på fotfestet for testing. Du må kanskje kutte slutten blokken for riktig justering. Lag markerer med en blyant på fot for å plassere hver av betongblokker. Bruk av tre strimler for mellomrom mellom blokkene. Denne merkingen vil hjelpe deg mens faktisk legger konkrete blokkene på fot.
Steg # 4: Nå forbereder mørtelen som kreves for betongblokkene i henhold til produsentens anvisninger. Du vil bli å plassere blokkene på slutten av veggen først. Før du installerer disse slutten blokkene, bruk blyanten merket du gjorde før og bruker mørtel litt mer enn bredden og lengden av blokken. Deretter plasserer blokken over den og fjerne ekstra mørtel med hjelp av murskje.
Steg # 5: Gjenta prosedyren for å installere betongblokk i den andre enden. Deretter trekke en streng linje mellom de to ende blokkene for å sikre at resterende blokkene vil bli plassert i en rett linje. Senere, installerer den første raden i betong støttemur. Trykk på betongblokker forsiktig etter påføring av mørtel. Tilsvarende, lå de resterende radene av betongblokk veggen.
Dette var en enkel gjør det selv metode for hvordan å bygge en betongblokk vegg. Les mer om hvordan å bygge en Tre støttemur og beholde Wall Construction.