Hvor å Feilfri Leather Couch

Mens innkjøp en nydelig, skinnende skinnsofa fra showroom, føles nobody disse lekre ser skjønnhetene kan være en utfordring å opprettholde. Leather sofaer gjør ultimate stue møbler, imidlertid folk er av den misforståelse at de vil fortsette å forbli i deres mynte tilstand i lang periode. Disse sofaer innebære betydelige beløp på investeringene, og må være godt hvis deres verktøyet livet er å bli forlenget. Siden mye av tiden tilbringes slapper av på sofaen, som tiden går disse sofaene blir reservoarer av alle typer søppel. Ofte skinnsofa eieren lurer på om hvordan du rengjør skinnsofaer. Leather er en spesiell slags materiale og rengjøring en skinnsofa innebærer bruk av visse spesielle teknikker. Dessuten det er forskjellige typer lær resulterende til forskjellige typer flekker. Imidlertid kan renholdet teknikker generaliseres for alle skinnsofaer.
Teknikker for Rengjøring Leather Couch
Støvsuging: Det er best å støvsuge sofa sprekkene, for å få bort støv, smuss og smuler. Bruk av rengjøringsmidler til en skitten sofaen gjør at smusspartikler å holde seg til den og selv få gnidd på, gjør ting verre. Derfor bør man alltid starte renseprosessen ved først støvsuging vekk all de løse smuss og støv.
Såpe og Water: Moisturizing såper eller kroppsvask (Dove) sammen med lite vann serverer brønn i samlede rengjøring metoden. Ved forsiktig gni den fortynnede såpeblandingen på sofaen hjelp en myk klut, kan en ta vare på smuss følge det. Etter forsiktig gni såpen, bør man bruke en tørr, ren klut å tørke den tørke. Ikke bruk vann til å skylle av såpen, som for mye vann kan skade skinn.
Leather Conditioning: Rengjøringsprosessen kan følges ved anvendelse av en dyp lær conditioning formel (funnet lett i butikken) arbeide på skinn. For best resultat, bør man gni balsam på sirkulære bevegelser, som dekker hele sofaen området. La det gå for den neste 10-15 minutter og deretter forsiktig gni den med en myk, tørr klut på en skinnende look. En bør bruke denne skinn conditioner ca 2-3 ganger i året for dem å se lyse og nye.
Baking Soda: For å lysne skitne skinnsofaer, bør man ty til natron behandling. Lage én kopp salt vann, ved å legge ¼ cup havsalt inn ¾ kopp springvann. Til denne salt vann, tilsett 2 ss pf natron og 1 ts mel. Bland godt og tørk den ned sofaene hjelp en våt klut. Deretter bruke en tørr klut til å tørke av blanding. Skinnet sofaen vil gjenvinne sitt tapte skinne!
Rengjøring Grease Flekker: Fettflekker bør ikke rengjøres med vann. En bør bearbeid utslippet dyrke fille kommer tilbake tørt. Når dabbing er gjort, bør man tillate flekken til takke ca to dager. Hva skjer er at olje fra flekken slår seg ned; lite eller ingen merke på skinnsofa overflate. Hvis flekken fremdeles synlig, bør man bruke en skinn mykt renere å fjerne flekken.
Rengjøring Pen Blekk Flekker: å fjerne penn søler blekk fra skinnsofa, bør man dyppe en bomull knopp i enkelte eddik (noen alkohol vil også gjøre), og gni den på flekkete spot. Etter dette, tørre stedet med en hårføner. Hvis flekken vedvarer, bør en forsøke bruke gni litt acetone gratis neglelakk remover på flekken hjelp en myk klut. Imidlertid bør man unngå å rense en skinnsofa med neglelakkfjerner under rutinemessig vedlikehold. Det vil føre til misfarging. Les mer på fjerne flekker fra skinn.
Ved søl, bør man sandflyndre så mye som en kan bruker en klut. Rubbing kan forårsake spredning av søl til andre områder, derfor det er nødvendig å holde dabbing till kluten kommer tilbake tørr. Bruke rengjøringsmidler på skinnsofaer å fjerne flekker er alltid en risiko. Man kan aldri være sikker hvilke produktet vil føre misfarging av sofaen skinn. Det er derfor det er tilrådelig å første eksperiment for at rengjøringsmiddelet på en liten test region (bakerst) av sofaen. Vent og se den reaksjonen. Hvis det er noen bivirkninger, så kan dere gå videre og bruke det i hele sofaen. Bedre enn fretting om hvordan du rengjøre en skinnsofa, bør man prøv og unngå sofaen farging. Dette kan gjøres ved å dekke sofaen med lette ark, så ofte som mulig. Håper denne artikkelen om hvordan du rengjør skinnsofa har vært nyttig.
Les mer på: Hvordan rengjøre skinn møbler, skinn renhold, skinnmøbler