Funny Telefonsvarere Meldinger

Telefonsvarere har jobbet undere ved at telefon eiere å reagere til sine innringere, selv mens de er fysisk unna. Takket være disse telefonsvarere, kan vi vår anmodning innringere å forlate deres kontaktdetaljer med maskinen, slik at vi kan lett komme tilbake til dem. Hvor om legge en morsom element til din telefonsvareren meldingene og deling noen ler med din innringere? Her er en liste over noen morsomme meldinger og hilsener for å svare maskiner.
Funny telefonsvarer Meldinger
Hallo. Si noe raskt, jeg har ikke tid!
Hei, am jeg en maskin. Hvis du hater snakker til meg, ha hvorfor du kalt?
Jeg am, du-vet-hvem. Legg igjen din, du-vet-hva og du-vet-når. Ha det bra.
Jeg er ikke hjemme men min telefonsvareren er. Du kan snakke med maskinen min til noen gang. Jeg har ingen problemer.
Hei, am jeg (oppgi navn) 's telefonsvarer. Jeg vet hva du vil si. Så kan du legge på.
Du vet hva jeg hater om telefonsvareren meldinger? De går videre og videre, kaste bort tiden din. Alt de trenger å si er at eieren er borte, og deretter be deg legge igjen en beskjed. Jeg har aldri forstått hvorfor de tar så lang tid å formidle enkle beskjeder. Jeg har besluttet å holde budskapet mitt kort og greit. Alt jeg skal si er en hjertelig Hei etterfulgt av en forespørsel til den som ringer meg til å forlate hans / hennes navn og nummer. Jeg håper, andre telefonsvarere vil også vedta telefonsvareren min strategi. Og alt du ringer vil bli løst fra å høre på de lange og kjedelige meldinger.
Hei. Du har nådd (oppgi navn) 's bolig. Familien medlemmer bestemmer hvem sin tur det er å plukke opp telefonen. Inntil da, kan du snakke med meg. Jeg er deres telefonsvarer.
Hilsener. Jeg beklager å si dette, men du har nådd en inexistent nummer. Jeg ber deg slå håndsettet opp ned og prøv igjen.
Hallo. Jeg er opptatt akkurat nå. Du kan legge igjen navn, nummer og melding med min maskin, men jeg garanterer ikke at jeg vil ringe deg tilbake.
Du trodde, du var å lage bare en annen samtale. Nei, var du ikke. Du har ringt (oppgi navn) 's telefonsvarer. Ikke alle får en sjanse til å snakke med meg. Du har fått denne gyldne muligheten. Så bruk den til fulle!
Hei. Du har nådd (oppgi telefonnummeret ditt). Men, jeg forstår ikke hvorfor?
Hilsener. Vi er ikke hjemme akkurat nå. Så legg igjen en beskjed. Vi vil komme tilbake til deg når du ikke er hjemme og legge igjen en beskjed med din telefonsvarer. Nå, som kalles "tit-for-tat '!
Vi kan være i, kan vi være ute, men igjen en melding, og du kan finne ut!
Hallo. Vi er midt i en familie kamp. Legg igjen navn og nummer etter pipetonen. Den som vinner kampen vil ringe deg tilbake.
Hei dude. Jeg har lagt merke til, du kaller meg ganske ofte i disse dager. Hva er i veien, kompis?
Testing 1 ..., 2 ..., 3. Dette er en test av Telefonsvarer broadcast system. Det er bare en test.
Hei. Vi er svært opptatt akkurat nå. Hvis du legge igjen navn og nummer med maskinen vår, kan du ha noen sjanser for å få vår samtale.
Hilsener. Du blir bedt om å legge igjen navn, nummer og meldinger. Men, det er ikke en tvang. Du har fortsatt rett til å tie. Men, hvis du velger det første alternativet, vil alt du sier blir tatt opp og brukt av oss. Avgjørelsen er din.
Vi er midt i en diskusjon om hvordan å takle irriterende innringere som stadig ringer oss når vi er utilgjengelig, og legge igjen meldinger på vår telefonsvarer. Vi kan ikke ta telefonen nå. Beklage!
Hei. Jeg er (oppgi navn) 's telefonsvarer. Hva er det du ... "
Min Eieren er verken opptatt eller borte. Han er veldig mye ledig til å ta telefonen. Men, vil han ikke å ta det. Jeg er hans telefonsvarer. Du kan legge igjen navn, nummer og melding med meg. Jeg tviler, om han noen gang vil ringe deg tilbake. Men, ikke miste håpet.
Du kan legge til smaken av moro og humor til telefonen samtaler gjennom bruk av morsomme talemeldinger og telefonsvarer-meldinger. Du kan tenke litt nyskapende telefonsvarer ideer og bruke dem til telefonsvarere. Bare sørg for at du ikke sårer følelsene dine innringere, på noen måte. Hold humor sunt og dine samtalepartnere er sikker på å ha en hjertelig latter, og setter pris på din kreativitet.