Slummer Party Games

Tenker på slummer partier gjør meg gå ned memory lane til min high school år når vi pleide å ha ett pyjamasfest nesten hver helg. Vi venner pleide å få sammen hos sted min og har ett blast. Vi pleide å spille hele natta lang og sprer på den neste morgen etter frokost. Jeg selv husker ha hemmelighet invitert mine venner en natt når min foreldre var utenbys. Vi festet hardt at natt tilbrakte noen av mest fantastiske øyeblikkene med hverandre. Med bestått årene, fikk vi opptatt med våre liv og vår hyppige sammenkomster stoppet. Vi ikke møter at ofte dag men når vi gjør, mimra vi disse vakre årene av livet våre.
Elsker du tilbringe netter med vennene? Liker du invitere dem for overnattinger? Hva er forskjellige ting å gjøre på en pyjamasfest? Stop bekymringsfull, for her er noen spennende ideer for pyjamasfest spill.
Slummer partier ofte minne oss puten kamper, se filmer, spising popcorn, pizzaer og bakverk. Watching filmer er en vanlig aktivitet for slummer parter. Men hvorfor ikke prøve noe annerledes denne gangen? Prøv planlegging noen unike selskapsspill for neste sleepover du planlegger å vert. For eksempel, istedenfor se filmer, show videoer av spesielle øyeblikk tilbrakte med venner. Watching hjemmevideoer med nære venner kan være morsomt.
Hva med løse gåter hele natten? For noen, kan det høres kjedelig men tro meg, interessant kryssord, jigsaw gåter og gåter kan være et fruktbart måte å passere tid, samtidig legger et morsomt element til fest din.
Du kan planlegge en økt med spill på en pyjamasfest. Det er morsomt å spille videospill eller se online filmer. Brettspill er annet alternativ for slummer parter. Hvordan kan vi glemme veldig populære spillkort? Kortspill er sikker å bringe i morsomme og spenning i en stor gruppe venner. De av den intelligente typen kanskje nyte spiller sjakk!
Du kanskje ville organisere et skattejakt for din pyjamasfest. Tror ikke du det er spennende å søke etter en skatt i mørket? Det vil garantert gi dere alle en føler av å være på misjon til løse et mysterium! Foruten gjemmer skatten på egnet sted og gir spillerne ledetråder for å finne det, kan du også spille horror musikk eller skummelt lydspor for å legge spenningen til spillet.
Dark rom er en spennende spill å spille på en pyjamasfest. Jeg har alltid elsket å spille det. Det ligner spille gjemme-og-søker i mørket. Så husk å slå alle lysene i rommet før du begynner å spille! I dette spillet, er ett spiller valgt som 'seeker', mens andre gjemmer i forskjellige deler av rommet og gjør ulike lyder å skremme den søkende. Den søkende er ment å finne alle skjulte medlemmene og gjenkjenne hver av dem korrekt i mørket. De gjemmer kan utforme ideer å forvirre den søkende og gjøre det vanskelig for ham / henne å gjette hvem gjemmer der!
Slummer parter kan slå ut å være underholdende, hvis planlagte godt. Slik legger spenningselement festen, kombinere disse spillene med noen pranks for overnattinger. Du er sikker å ha en fantastisk tid med venner og lage minner som vil bli elsket år framover.