Pro Bono skilsmisse Advokater

Skilsmisse i selv er en rotete affære. Man ønsker definitivt å få det riktig, så langt som den juridiske aspektet av det er bekymret. Imidlertid betaler for en skilsmisse advokat er ikke mulig for alle. Her er der pro bono lawyers spiller inn. En pro bono skilsmisse advokat er en som kjemper skilsmissesak kostnadsfritt. En slik en advokat kan ikke spesialister på skilsmissesaker. Imidlertid kan han gi juridisk tjenester i skilsmisse uten kostnader til enkeltpersoner eller veldedige organisasjoner.
Hvorfor Work Pro Bono?; Under etiske reglene i American Bar Association, er hver advokat anbefales å sette av 50 timer med pro bono service hver år. Noen individuelle State Bar assosiasjoner kan kreve dens advokater å sette i mindre timers pro bono service. Foruten å oppfylle de etiske forpliktelsen, pro bono tilfeller at advokater for å få erfaring i felt enn den de er spesialister. For eksempel kan en strafferettslig advokat fungere som en pro bono skilsmisse advokat for å legge til porteføljen sin. Men den trangen fungere som en pro bono advokat kan også være helt ute av uselvisk interesse. Selv svært erfarne advokater ta opp saker gratis i samme området som de spesialiserer, i tilfelle føler de at saken er utfordrende og interessant. Eller noen ganger, kunne det være strengt for altruistiske helning hjelpe økonomisk deaktivert individer eller de som har blitt permittert eller ikke nås sedvanlige advokathonorarer. Noen lawyers ta opptil pro bono tilfeller, dersom de føler at tar opp sakene ville være i større gode av fellesskapet.
Betyr dette at noen og enhver kan benytte tjenestene til ett pro bono skilsmisse advokaten? Svaret på dette spørsmålet er en stor NEI. One må fortjener pro bono service. One krever å kvalifisere på grunnlag av hans finansielle status eller annen funksjonshemming, å kunne benytte pro bono juridiske service. Disse kriteriene igjen er avhengig av det som følger av lovgivningen i ens bosatt tilstand. Den andre felles kriterier, som kan gi rett ett for proff bono tjenestene, mishandling i ekteskapet. Det være seg fysiske, verbale, seksuell eller om det dreier seg om ens barn, misbruk av enhver form kan hjelpe en kvalifisert for å ha en pro bono skilsmisse advokat kjemper saken. Må imidlertid ett som gir bevis på slike misbruk.
Hvordan Finn en Pro Bono Skilsmisse Lawyer?; Finne pro bono skilsmisse advokater kan være en vanskelig oppgave, som de fleste av advokatene kampene pro bono tilfeller ikke annonserer seg. En måte å finne en pro bono advokat er å ringe den generelle praksisen advokater i ens fylket og undersøke om de tar opp pro bono saker. Man kan også kontakte staten Bar Association for å finne om det er pro bono skilsmisse advokater til å ta opp sin sak. Enkelte bedrifter har pro bono advokater eller har en pro bono koordinator til å se etter slike saker. Sjekk med slike organisasjoner og bedrifter, og se om du oppfyller kriteriene for å kvalifisere for juridiske tjenester, gratis eller til redusert pris. Spør dine venner og familie om advokater som er villige til å tilby pro bono service. Det er alltid lurt å se etter referanser til folk som vet slikt advokater, så du er sikker på at til tross jobbe på ingen eller lavere avgifter, pro bono skilsmisse advokaten ville behandle saken din effektivt.
Det er svært viktig å ha en effektiv skilsmisse advokat. Til tross for alle fordelene med å ha en advokat kjemper din sak gratis, ansette en pro bono advokat er ikke helt et rosenrødt bilde. Det finnes fallgruver forbundet med det at man må være forsiktig. Mange ganger, gjøre pro bono skilsmisse advokater ikke har nok erfaring i håndtering av skilsmisse tilfeller som dette ikke kan være deres fagområde. Det er best å gjøre din forskning og snakke med et par pro bono jurister, hvis det er mulig, før du er sikker på at du vil ha en bestemt pro bono advokat. Rådføre seg med venner og familie eller de som kan gi referanse om pro bono skilsmisse advokat du vurderer. Den beste hjelpen du kan gjøre for deg selv er, å samle så mye informasjon om lover angående skilsmisse, som du kan. Dette sikrer at du ikke er helt avhengige av din skilsmisse advokat.