Hvordan å kysse en Guy for første gang

OK Så velkommen til det 21. århundre. Kvinner i dagens dag og alder er ikke redd for å være de å initiere intimitet. Flere så, kan det homofile brorskap nå åpent annonsere sine preferanser også. Så bunnlinjen, hvis noen, noen, ønsker, kan det være dem som starter intimitet i forholdet. Hvilken bedre måte å øke varmen, enn en perfekt første kyss! Whoa! Men, her hvor vi kommer til spørsmålet hvordan å kysse en fyr for første gang?. Godt, kan komme ned til svarer på det da!
Jeg har ikke tenkt å komme inn i blodige detaljer om teknikaliteter i kyssing. Jeg er sikker på at det er et fenomen som har en evne til skje naturlig. Det er imidlertid et par ting som du må huske på å bringe den til randen og punkt happening. Forvirret? Vel, håper jeg du ikke tror du kan bare gå på og kysse en fyr! Gud nei! Det kan være en katastrofe. Det er, vil han sannsynligvis kysse deg tilbake, men da vil ditt inntrykk i hans sinn være av spreke karakter, ikke en meningsfylt en. Så igjen, samme spørsmålet, hvor kysse en fyr for første gang?
Det er veldig enkelt. Den beste måten å kysse en fyr for første gang ... er å få kysset av ham! Det er også den mest pålitelige en. Det betyr ikke at vente og vente og vente til evigheten. Nei Det betyr ganske enkelt at du vil at han skal kysse deg. Bring ham i en posisjon hvor han ikke kan overmanne hans ønske om å kysse deg. Så loven er hans, men intensjonen er ditt. Noe som marionett master! Det er mange måter å gjøre selv, og situasjonen og stemningen uimotståelig for kyssing.
Hvordan å kysse en Guy for første gang - Trick # 1; Plukk opp linjer for jenter blir ett flott måte å gjøre en fyr oppmerksom på din interesse for ham. I de fleste tilfeller, er det nok å gjøre en fyr kyss dere. Med mindre er han sjenert. I så fall, utvide vennskap og bruke tid på å bli kjent med hverandre er en fin måte å lette trykket og fortsette med planen. Men, hvis du er en tenåring, og så er man interessert, så er det en mulighet at han er forsinkelsen kyssing, fordi han ikke vet hvordan man kyss for første gang. En første timer kan være nervøs om det, så lettelser ham inn i den og hjelpe ham ut kan hjelpe deg også. Mer slik, vil det utvikle en forkjærlighet til deg i tankene hans. Ingen sinn det, ikke sant? Mer om hvordan franske kyss en jente.
Hvordan å kysse en Guy for første gang - Trick # 2; Dette trikset er for tenåringer også. Organisere en fest og invitere ham til det. Enhver unnskyldning ville gjøre, mine foreldre er ute av byen eller det er hunden min nest bursdag. Jeg er sikker på at han ikke vil nekte, hvis han er interessert i deg. Når festen starter, kan du spille flasketuten peker eller frekk sannhet og tør og sørg for at han må kysse deg. Når dere begge har delt et kyss, er det nokså klart at det ikke vil være et problem igjen. Denne ideen, hvis implementert godt, kan utføres av helt noen. Ja, selv en 30 år gammel. Faktisk kan det være morsomt og du kan ende med å hjelpe til noen andre for deres første kyss med en fyr også. Mer om slem Truth or Dare spørsmål og tør ideer.
Hvordan å kysse en Guy for første gang - Trick # 3; En lang kjøretur jobber for gutta. Så hvorfor ikke for dere? Du kan be ham om å ta deg ut på en lang kjøretur, eller du kan ta ham ut. Natten, atmosfæren og månen er perfekt å indusere romantikk i stemning. Du kan også bære med seg noen vin eller champagne med deg. Påvirkning av alkohol ville arbeide til din fordel, min kjære. I utgangspunktet vil dette gi ham en klar melding om at du er interessert i ham. Deretter ser inn i hverandres øyne er nok til å bryte isen og bringe på varmen. Det ville også hjelpe hvis du sørget for at dine lepper ser uimotståelig. Du kan prøve litt gloss eller leppepomade. Tiltrekke seg oppmerksomhet til dine lepper og du er satt! Mer om romantikk.
Det er mange triks som du kan improvisere og bruke til å finne et svar på spørsmålet hvordan å kysse en fyr for første gang?. Den grunnleggende poenget er å sikre at han vet at dere ikke hadde noe imot den hvis han kysset deg. Når han er overbevist om at, så alt du trenger er stemningen. Lar innse det, jeg tror ikke noen av oss ville gå galt med å sette stemningen, ikke sant? Så det er her jeg logge av. Alle de beste!