Leppestift Ingredienser: Hva er Lipstick Laget av

Hver jente har sikkert ett fjernt minne om sitte foran sin mors toalettbord, prøver å etterligne morens bruk av sminke. En av kosmetiske produkter som tiltrekker hver lille jenta, uansett hva hennes alder, er leppestift. Og det samme gjelder for de fleste kvinner. En leppestift regnes som den mest essensielle kosmetiske, noe som kvinner bare skrånende gjøre uten. De fleste kvinner bruker det på en daglig basis, men har du noen gang lurt på hva leppestift er laget av? Selv om de svelges det regelmessig, få vet hva leppestiften ingrediensene faktisk er. Lipstick ingredienser kan variere avhengig av merke, lage og også fargen på leppestiften. Alle leppestifter inneholder noen felles ingredienser, mens noen kan også inneholde naturlige eller organiske ingredienser.
Leppestiften var den første kosmetiske noen gang skal brukes. Bruk av leppestift For la deg, dateres tilbake til tiden til de gamle egypterne, som brukte henna, knuste insekter som Carmine or cochineal biller, og maur å få nyanser av rød leppestift. Massiv leppestift først ble oppfunnet av Abu Al-Qasim Al-Zahrawi, ett arabisk kosmetolog, og det ble ytterligere popularisert av dronning Elizabeth som gjorde en fashion statement, av blodet hennes røde lepper.
Felles Lipstick Ingredienser: Selv om andelen, og hvor mye de er til stede kan variere, alt leppestifter består av følgende vanlige ingredienser. ; Wax: Voksen brukes i leppestift er en kombinasjon av tre typer voks, nemlig - bivoks, Candelilla voks og carnauba voks. Carnauba voksen er en type anlegg voksen, som er hentet fra bladene til brasilianske voksen palmer, og er dyrere enn de to andre. Derfor, leppestifter som inneholder mer mengden carnauba voks pleier å være dyrt. Wax som en ingrediens, muliggjør enkel utformingen av blandingen av ingrediensene, i form av produktet. ; Olje: Ulike typer oljer som castor olje, vegetabilsk olje, lanolin og mineralolje brukes som leppestift ingredienser. Kakaosmør brukes også sammen med disse oljene. Olje og voks er viktige leppestift ingredienser og utgjør ca 60% av den totale vekten av leppestiften. , Pigmenter og fargestoffer: Disse er brukt i leppestift å formidle ønsket farge eller nyanse til leppestiften. De fargene som brukes i en leppestift inkluderer bromo syre, L & p Red nr. 21, L & p Orange nr. 17 og L & C Red nr. 34. Pigmentene som brukes er enten hentet fra planter, eller er en blanding av ulike kjemikalier. ; Fragrance: Dette er funnet i leppestiften i små mengder og brukes til å formidle en hyggelig duft for å leppestiften, som undertrykker lukten av de andre ingredienser. ; Alkohol: Dette er brukt som løsemiddel, for voksen og oljer som brukes som leppestift ingredienser. ; Konserveringsmidler og antioksidanter: Disse er lagt til leppestiften å holde den frisk og å hindre den fra å bli bedervet eller harsk. , I tillegg til vanlige leppestiften ingrediensene nevnt ovenfor, kan leppestifter også bestå av noen naturlige ingredienser som vitamin E, jojobaolje, sheasmør, solsikke eller kamille oils, organiske fargestoffer som gurkemeie eller bete, osv. Disse naturlige ingrediensene er spiselige og gjøre leppestift sikker for daglig bruk.
Skadelig Lipstick Ingredienser; Leppestift kan også bestå av noen av de følgende skadelige ingredienser. ; Bly: Bly er et vanlig leppestift ingrediens, men kan være svært skadelig ved svelging. Det kan forårsake helsefare som infertilitet, anemi og kreft, samt lærevansker, psykisk utviklingshemning og atferdsproblemer. FDA har lagt strenge forskrifter om bruk av bly som en leppestift ingrediens. ; Coal Tar Derived FD & C Fargelegging: Pigmenter brukt til å lage rød leppestift, spesielt Red # 40, er utledet fra kull tjære. Kull Tar er en giftig blanding, som hvis det svelges, kan forårsake kvalme, oppmerksomhet underskudd, hodepiner, hudirritasjon, etc.; Carmine: Dette er et naturlig konditorfarge agent som er framkommet ved koking av pigmenterte biller, og er kjent for å forårsake hudirritasjoner og allergi. ; Lake Farger: Disse er svært giftige, kunstige fargestoffer som hentet fra kilder kreftfremkallende, og kan forårsake kreft, hudirritasjon og allergier. ; Fragrance: Duften brukes som en leppestift ingrediens kan også være skadelig, og kan forårsake tørre, sprukne leppene og dermatitt.; Nå siden du har svaret på - hva er leppestiften laget av, være nøye med å velge leppestifter inneholder mer naturlige ingredienser, og unngå de som inneholder noen av de skadelige leppestiften ingrediensene nevnt ovenfor.