Hjemmelaget Body Spray - Lag ditt eget Body Spray

Du er en av dem som har brukt tusenvis av dollar prøver å finne det perfekte duft som var så "deg"? Body spray er en flott måte å starte dagen, mens de vitalisere humør med sine friske lukt, mens beroligende ditt sinn. Selv om det er mange kostbare parfymer og kropp sprayer tilgjengelig på markedet, finne at ultimate duft som gjør hjertet sveve, kan utgjøre en stor bulk i lommeboka. Dessuten disse parfyme ikke synes å vare så lenge også, med duften dissipating løpet av få timer. For ikke å snakke hva de harde kjemikalier i disse kommersielle kroppen sprayer, ender opp med å gjør med huden din. En flott måte å bekjempe disse problemene er å bruke hjemmelaget kroppen spray. I motsetning til det mange tror det er svært enkelt å lage din egen kropp spray, i din egen stue. Ved å bruke enkle dagligdagse ingredienser som vann, parfyme, Deodorant samt ulike eteriske oljer, lage din egen luksuriøst duftende body spray er en svært givende, og en virkelig morsom forsøke. Du kan ikke bare spare onyour verdifulle ressurser med dette hjemmelagde løsningen, men også har valget mellom å endre ingredienser for å lage en duft som er unikt deg.
Oppskrifter lage din egen kropp Spray
Første trinn i prosessen, er å finne den essensielle oljer du ønsker å bruke på spray. Det er flere valg, som lavendel, og sitrongress, men jeg personlig gjerne bruke mat flavoring ekstrakter, som vanilje og sitrus. Ikke bare er de billige og lett tilgjengelig, men også lukter himmelsk. Du kan også velge å lage din egen essensielle oljer. Den andre ingredienser som du trenger er destillert vann, glyserin, teknisk sprit eller vodka, og en flaske til huset kroppen spray. Det finnes ulike interessante spray flasker tilgjengelig i markedet, for deg å bruke. Hvis du er i en ekstra kreativ stemning da kan du pynte flasker med spesielle etiketter, for utsmykking hjemmelaget etableringen. Når du har samlet alle ingrediensene, og har selv funnet plass til den, er det på tide å lage din egen parfymerte mesterverk.
Hjemmelaget Body Spray: 1 Oppskriften: Dette er et enkelt metode for å lage en kropp spray. Bare legge til noen dråper av essensielle oljer til destillert vann og rist godt. Nå spray en liten sum til håndleddet, for å sjekke hvis du trenger å legge til flere duft. Legge glyserin til blandingen er det varer lenger og fungerer som en utmerket fuktighetskrem for huden din. Store denne flaske hjemmelaget spray ved romtemperatur, fortrinnsvis beskytter den fra sollys.
Hjemmelaget Body Spray: 2 Oppskrift: Ta kanten av sommervarmen, med denne beroligende sommer citrus body spray, som bringer deg i en frisk og lett humør.
Ingredienser: 2 kopper destillert vann, 3 ss vodka, 1 ss av hver: finhakket appelsin og sitronskall, 5 dråper sitron duft olje, 10 dråper oransje essensielle / duft olje, reisebeskrivelser, Plasser frukten skreller på glasset fylt med vodka, for en uke. Nå sil væsken og legg den essensielle duft oljer og vann til denne anstrengte væske. La blandingen stå for to uker på et kjølig, mørk området.
Hjemmelaget Body Spray: Oppskrift tre: Hvis du foretrekker å bruke trollhassel, så denne kroppen spray er perfekt for både menn og kvinner. Det holder deg frisk hele dagen lang og løfter humøret.
Ingredienser: 1 ss trollhassel, totalt 10 dråper eterisk olje: sitron og agurk, 8 oz. destillert vann, reisebeskrivelser, Bland alle ingrediensene og oppbevar den i en flaske, for den store etter dusj kroppen spray. Hvis det irriterer huden din, så du kan unngå å bruke sitron olje i blandingen.
Husk å riste flaskene før du bruker disse hjemmelagde body spray og spray en lett tåke på kroppen. Du kan også eksperimenter med din egen duft kombinasjoner når du gjør din egen kropp spray, til du finner en duft som du ville absolutt elske. Så hvis du foretrekker en avslappende kropp spray, bruke eteriske oljer av sandeltre eller lavendel. For en peppy, oppløftende lukt, bruk sitrus, peppermynte, og steg oljer i kroppen spray. Disse hjemmelagde body spray er en fantastisk tillegg Gavekurver for dine venner og kjære også. Så sett i gang og lage din egen hjemmelagde kropp spray i dag!