Baby Dusj centerpieces

Baby shower er en anledning hvor forventningsfulle foreldrene og deres venner kommer sammen for å feire det etterlengtede ankomsten av de nye medlemslandene i livet sitt. Planlegging en baby shower kan være morsomt. Vanligvis arrangert av familien, venner eller kollegaer, er baby shower midtpunktet den første tingen som gjester og mor-å-være oppslag på baby shower. Vanligvis når folk tenker på centerpieces, at de tenker på blomster, men det er tonnevis av andre ideer for baby shower centerpieces også.Det sentrale punktet i dusjen er vanligvis midtpunktet, som gaver er plassert bak eller i nærheten av den.
Mens de bestemmer seg for din baby shower centerpieces, må du ta hensyn til temaet dusjen, personlighet forventningsfull mor og ditt budsjett.
Ideen til Baby Shower centerpieces
Bleie Kaker: bleie kaker er blitt svært populært for dusj. De er originale og kreative, og kan tas hjem av forventningsfull mor. Bleie kaker er i utgangspunktet en samling bleier (enten klut eller engangs) rullet og stablet sammen i form av en tradisjonell lagdelt kake. Det kan være ett, to eller tre nivåer kake. Det er garnert med baby omsorg artikler som smekker, smokker, baby sokker, flaske, leker og mye mer. Pluss at de kan være dekorert å passe noen tema du vil!
Baby Sokker Rose centerpieces: Dette er en morsom og kreativ ide for din baby shower! Det er ganske billig, og kan være en gave til vordende mor også. Det er veldig enkelt å lage, men det krever litt tid. Du trenger ca 5 til 7 minutter å lage hver rose, men når du først får taket på det, vil du bli raskere.This midtpunktet er en sikker måte å imponere dine gjester, pluss det ser så ekte!
Spiselige Fruit Basket: I stedet for å ha en vanlig blomst kurv, kan det være mer morsomt å ha en spiselig frukt kurv. Kurven kan være dekorert med vakre bånd og snorer. Det ikke bare ser slående, men også fungerer også som et tillegg til din baby shower servering! I stedet for den kjedelige fruktsalat, kan du gjøre det mer kreativ som en fruktkurv.
Sjokolade Fountains: Sjokolade fontener er populære og de lekreste midtpunktet dusj kunne ha! Dessuten alt blir velsmakende etter dyppe den i sjokolade, ikke sant? En sjokolade fontenen er ikke bare en elegant baby shower midtpunktet idé, men det er unikt som ikke mange dusjer har det. Hva er enda større er at det forenkler maten menyen for deg. Gjestene vil bli fanatisk over det for uker!
Vise en Scrapbook: For en mer personlig preg, kan du ha en utklippsbok, vises med bilder av den forventningsfulle moren helt fra barndommen dager til sitt bryllup. Du kan også ha gjester skrive meldinger for foreldre og baby! Dette vil gjøre vordende mor føler meg veldig spesiell! Baby shower scrapbook gjør en flott minnesmerke, som varer lenge!
Baby Balloon Duft: Dette klassiske midtpunktet er gøy og rimelig. Rosa ballonger for jenter, blått for gutter, og gult hvis du ikke vet om barnet vil være en gutt eller pike. Det er ballonger i forskjellige fasonger og størrelser etter ulike temaer. Helium ballonger er flott å spre rundt stolen der hedersgjesten vil bli sittende.
Baby klessnor: Dette er en av de søteste hjemmelagde baby shower dekorasjon idé, hvor du strengen en klessnor tvers over rommet og bruke klær pins å henge baby klær, smekker, baby sokker, onesies og mer på linjen. En annen idé med en klessnor er å ta ti bleier og bruker permanent markører med ulike farger for å skrive en bokstav på hver bleie - BABYSHOWER. Deretter pin bleier på en klessnor.
Du kan lage baby shower centerpieces som morsom, elskverdig eller spesielle som du vil ved hjelp av ett eller flere av de ovennevnte ideer. Bare slipp løs kreativiteten til nye, minnerik og unik centerpieces. Les mer på ideer til billig centerpieces.