Installere Hardwood Stair Trinn

Wooden trapp treads bidra til å bevare en eksisterende antikk trapp. Du kan bytte ut teppet dekker med sterke og anti-skli hardwood trapp treads. Tettsittende, rette trapp løpebaner legge sjarm og eleganse til ditt hjem.
Installere løvtre stair treads er en av de mange gjør-det-selv hjemme forbedringsprosjekter. Før du planlegger å installere hardwood trapp treads foreta en generell undersøkelse for å se tilstanden på trappen din. Hvis du skal bytte teppet av trappen med parkett løpebaner, få en snekker til å se om de eksisterende trapper er lyd og ingen skruer har blitt løse.
Skifte teppe med parkett trapp løpebaner
Parkett er raskt blitt populært. Du kan bruke alle typer løvtre for trapp treads. Det legger ikke bare til estetiske skjønnheten i huset, rengjøring parkett er en enkel oppgave. Du kan legge ulike typer gulv tepper å øke den hjemmekoselige atmosfæren. Her er noen tips for å erstatte teppet med parkett trapp løpebaner.
Du kan begynne med å fjerne teppet strips og lim fra trappen. Ikke bry deg om veden er ripet eller riller i ferd med stripping teppet.
Neste skritt er å sage av den eksisterende nosing of trappen treads. Rengjør trinn og rekkverk i trapp treads. Fjern spindlene (lange skruer) fra trappen treads. Oppbevar dem på et trygt sted.
Når denne grunnleggende trinnet er gjort, ved hjelp av konstruksjon lim du kan feste til parkett plankene i trappen. Det er vanskelig å jobbe med heltre i back-riser og Stringer. Som Stringer (planke som forbinder stegene) ikke slites ikke av lett, er det tilrådelig å bruke kryssfiner av samme farge som hardtre trapp treads.
Trim kantene av trappen løpebaner og fest listverk til å dekke skjøtene, og også bytte ut alle skruene som ble fjernet.
Prikken begynner når hele trappen er dekket med parkett trapp løpebaner. Dents i veden skal fylles med matchende tre kitt eller et tre voks. Ut massen må tørke før du bruker sandpapir for å jevne treverket.
Den siste fasen er anvendelsen av tre lakk eller maling. For løvtre trapp treads å vare, bruk en god kvalitet tre primer før påføring av lakk. La primeren tørke før du påfører lakken.
Mens søknad ferniss følg instruksjonene fra produsenten. Husk også å gjelde flere strøk for å trappen treads, i stedet for ett par tykkere applikasjoner. La malingen tørke mellom lagene.
Hvordan velge hardwood trapp treads
Før du bestemmer deg for å renovere trappen eller bygge en ny trapp med løvtre trapp treads, få et sitat fra ulike profesjonelle snekkere eller gulv selskaper. Typen og utformingen av løvtre trapp treads vil i stor grad avhenge av budsjettet. Lag en veldefinert plan for å oppfylle budsjettet.
Kjøp løvtre trappetrinn treads fra en kjent forhandler. Husk også, å ikke velge et trappetrinn som er seks fot i lengde for et trinn som er bare fire fot lang. Dette vil bidra til å unngå uønskede svinn. Et annet punkt å huske er, ikke bruke to tre stykker for en enkelt slitebanen. Dette kan føre knirkende senere.
Når du plasserer en ordre for parkett trapp treads, sørge for å bestille et par ekstra brikker av trådene. Denne kan brukes i tilfelle, det er noen feil i noen av trappetrinn stykker.
Hvis du er dyktige til å installere løvtre trapp treads, kan du ta opp dette prosjektet selv. Men husk, krever dette prosjektet godt manuelle ferdigheter, presisjon og tålmodighet. Begynn dette prosjektet kun hvis du er sikker på en god og tilfredsstillende slutt-resultatet. Du kan alltid nærme et profesjonelt gulv selskap eller en snekker til å gjennomføre dette prosjektet.