Akryl Nail Designs

Ulastelig negler er noen ganger en fjern drøm for kvinner. Uansett hvor hard du prøver og antall manikyr du velger, synes det umulig å vokse neglene på en ensartet lengde. (Sukk) Endless sysler brukt i å prøve å bevare utseendet på neglene ser ut til å gå forgjeves. I det øyeblikket du føler du har nådd målet ditt, du plutselig innser at du har bitt en spiker pga stress (og du trenger ikke en gang vet når!) Vel heldigvis, skjønnhetssalonger har en løsning for kvinner som møter problemer i voksende negler på grunn av spiker bite eller svake, sprø negler som bryter for lett.
Akryl negler er den perfekte løsningen for kvinner som ønsker for lange negler i en håndvending. Med akryl negler, trenger du ikke å bekymre deg om de mange forsøk på å vokse negler naturlig. Det fine med akrylnegler ligger i deres lengde og vakre design som kan males på overflaten. Disse nail art design ofte spenner fra det enkle til det funky og rare!
Hva er akryl Nails?
Akryl negler er kjent for å være svært slitesterke typer kunstige negler. Disse kunstige negler er limt på ens naturlige negler. Det er visse prosesser involvert i å feste disse naglene. Dette kan gjøres på en skjønnhetssalong eller hjemme. Spesielt gjorde lim brukes vanligvis for prosessen. Disse kan så videre malt i en rekke kreative nail design. Fjerning av akryl negler men bør gjøres med forsiktighet. Neglepleie er svært viktig gang du bestemmer deg for å velge kunstige negler.
Akryl Nail Design Ideer
Hvis du har endelig bestemt seg for å melde deg på akryl negler å gjøre hendene se enda mer glamorøs, ta en titt på denne samlingen av ideer. Disse ideene for akryl nail design vil sikkert slå spiker inn i et vakkert lerret.
Flower lidenskap; Mal en lys nyanse av rødt på neglene og la det tørke. Så, på bunnen av spikeren, tegne en opp-ned form av et hjerte med hvit polish. Dette vil danne formen på blomsten hodet. (Ligner på en stemorsblomst.) Tegn et blad, og stammen i grønt. La børsten flyte naturlig. Når den tørker, bruker en linje med gult på kanten av bladet for høydepunktet. Legg til litt gull glitter på siden.
Julete utseende, for dette designet, kan du bruke det grunnleggende i fransk manikyr. Maling spikeren i pastell skygge som rosa med en hvit tupp. Når det tørker, bruke sølv maling til å tegne noen kreative virvler linjer på overflaten. Du kan selv legge til små prikker i mellom. Med hjelp av en liten børste, bruk blå neglelakk å tegne små stjerner. Hvis du ønsker en svært høy kontrast effekt, kan du selv velge en nyanse av rødt og grønt for en fullstendig julete utseende.
Fishy kunst; Bruk en dyp skygge av blått for neglene. Når den tørker, bruk en liten børste til å male et stort teardrop på den blå skyggen. Twist slutten av dråpeform som dette danner halen på en fisk. Bruk en lys skygge av oransje for fisken. Når dette tørker, legger en gul stripe på innsiden av oransje mot midten området og nederst. Bruk pensel til å endre effekten, som du ønsker. Du kan også flette fargen mot utsiden å danne finnene. Trekker to tynne linjer for skjegg og en prikk i en nyanse av hvitt for øyet. Hvis du ønsker å gjøre den mer kreativ, kan du legge til noen sprut i hvitt på blå bakgrunn, slik at det ser ut som vann. Hvis du vil gjøre design selv flere dristige, bruke sort neglelakk og disposisjon kroppen og øynene på fisken.
Cupid streik; Bruk et tynt lag med hvit neglelakk på undersiden av neglen. Når den tørker, bruker en lett rosa farge over den. Nå, ta en mørkere rosa og bruk den på toppen og bunnen av negler. Dette vil skape en skyggelagt effekt for neglene. Nå må du tegne en Cupid i rødt. For dette, kan du bruke alle cupid clipart tilgjengelig på nettet og spore form for disposisjonen. Bruk en disposisjon som referanse og trekke samme på spikeren. Cupid med pilen skal være kantet med plass til over, da dette er der du må trekke hjertet. Tegn en rød hjerte over Amors pil.
Du kan legge glitter, blonder, foiler til dine negler og til og med stikk dem til å gjøre disse skiller seg ut. La kreativiteten løpe løs og bruke disse akryl negledesign ideer for å gjøre alle slå rundt og gape med forundring!