Hvordan Monter en Flat-TV på en vegg

Mange bytter ut sine gamle TV-apparater med moderne og større flatskjerm-TV, som har en meget god bildekvalitet og ikke skader det menneskelige øye. Den flate TVer har mange meritter som, forbedret bildekvaliteten, og også en veldig god lyd system. En utmerket fordel med slike TV-apparater er at de kan monteres på vegger. Den flate skjermene som er montert på veggene er foretrukket av mange mennesker, på grunn av deres effektivitet i verdensrommet ledelsen. Et montert flatskjerm-TV opptar ikke noe plass, og samtidig har en tendens til å være svært underholdende. Det føles også svært komfortabel å vise en film fra en montert flatskjerm-TV. Men spørsmålet, "Hvordan montere en flatskjerm-TV på veggen?", Er den hyppigst søkte spørsmålet over hele verden.
Hvordan Wall Mount flatskjerm-TV?; Det er i utgangspunktet to typer mounts som er tilgjengelige i markedet, for å montere flatskjerm TV. Den første er svingbart feste. Denne type mount skal holde TV fleksible. Det er, vil du kunne justere vinkelen på TVen i henhold til din komfort og bekvemmelighet. Den andre typen mount er den stasjonære mount som holder TV fremdeles, og som navnet antyder, stasjonære. Det er alltid lurt å bruke svivel mount for flatskjerm-tv.
Krav
Å montere en flatskjerm-TV du trenger å samle en god del verktøy og noen utstyr. Den flate TV er utformet på en slik måte at montere den på veggen er ganske enkel. Mesteparten av ganger mounts som går bak TV-apparatet, kommer sammen med TV. Noen ganger omtales som montering kit. To svært viktig verktøy som du trenger i denne prosessen er drill og en stud søkeren. Noen av de andre nødvendige thongs er en skrutrekker, skruer og sikkerhet plugger å holde skruene.
Prosedyre: Trinn 1: Det første trinnet er å finne og finne en hensiktsmessig sted å montere tv. En bør unngå å montere en flatskjerm-TV på en vegg som ikke har pigger som ren gips ikke kan opprettholde vekten av hele settet. ; Step 2: Bruk stud finder to locate the studs that befinner seg bak den kalkede vegg og merke dem with blyant. ; Trinn 3: Det tredje trinnet er en ganske viktig skritt fordi det innebærer å bruke maskinen. Plasser montere på veggen med hjelp annen person og merk de stedene der du må sette i skruene. Bor hull nøye, og sikre deg er boring vegg og stenderne som er rett bak dem. Antall hull avhenge av størrelsen og vekten på TV, og er nevnt i montering manualen. ; Trinn 4: Sett sikkerheten pluggene inn i hullene, og deretter sette i skruene med hjelp av skrutrekker. Sikkerheten plugger holder skruen på plass inne i stender. ; Trinn 5: Plasser Dreibar på skruene og fest den. Så med hjelp av annen person, fikse flat-TV på fjellet. Sjekk, om TVen er sikret eller ei før du faktisk ta hendene av den. ; Selv om denne prosessen høres enkelt, har man forsiktig følge visse forholdsregler mens montering settet, som riktig å finne en stud eller velge riktig skruene. Derfor er det alltid lurt å følge manualen.