Making Pew Bows - Hvordan få Pew Bow Ribbons

Et bryllup dekorasjon anses ufullstendig uten kirkestol buer. Du kan legge til stil og eleganse til pynt for enhver spesiell anledning med bryllupet kirkestol buer. I stedet for å bestille ferdig laget stol buer, kan du få anledning flere spesiell ved å lage skreddersydd design på egen hånd. Pew bukker kan lages i forskjellige mønstre og farger gjennom å innføre bryllupet temaet og andre dekorasjoner. Making kirkestol bukker er meget enkel, forutsatt du har de nødvendige krav og følge visse tips. La oss ta en titt på hvordan å lage kirkebenkene buer.
Enkelt tips for å gjøre Pew Buer
Før gjøre stolen buer, kan du bestemme farge og stoff av båndet. Satin blomsterhandler bånd ser mer stilig enn den vanlige stoffet. For å gjøre stolen buer, trenger du følgende materialer: 3 - tommers brede bånd, fine tråder av blomsterbutikk wire, blomsterbutikk tape, varmt lim og plast stol klipp eller kroker. Florist wire kommer vanligvis i ren, hvit eller grønn farge. Pass på at fargen på båndet samsvarer med wire fargen.
For å opprette en enkelt stol bue, vil du kreve 3 meter av bånd. Ifølge antallet Pew buer som du vil gjøre, kan du beregne nødvendig båndet meter nødvendig. Når du er klar med alle disse nødvendige materialer, kan du begynne å gjøre stolen bukker. Først av alt, kutt blomster bånd inn i 3 - tunet lengde stykker. Ta en separat stykke tre - tunet bånd og kuttet 4 meter lengder ut av den for kabler.
Starter med en gratis slutten av blomsterbutikken båndet, brette og lage en liten løkke (om lag 2 ½ inches). Ta en blomsterhandler wire og pakk gjennom løkken ved å orientere vaieren på baksiden av buen. Hold den andre enden på baugen og lage en løkke på motsatt retning av den første sløyfen. Sørg for at den andre sløyfen er under første sløyfen. I sentrum av buen, kan du vri floral wire og foreta en ny tredje store sløyfen i samme retning som den første sløyfen.
Make firedeler loop i samme retning som den andre loop, men av samme størrelse som den tredje loop. Etter dette vri ledningen ved senteret, og foreta en større løkke. Fortsett å gjøre looper med påfølgende økning i størrelse og vridning floral wire ved midtpunktet etter at et par av looper. Dette vil bidra til sikre de sløyfer riktig. Du kan også binde båndene av ledningen, slik som å sikre looper som du lager.
Etter hele lengden av blomsterhandler båndet er brukt for å lage looper, kan du pakke midten av stolen baugen med wire. Foreta nødvendige justeringer å spre båndet looper slik at den ligner en floral blomst. Ta de 4 meter lange bånd du har kuttet for å bruke så streamere. Brett den i midten, og fastsette å baugen ved hjelp av blomsterhandler ledningen. Vri ledningen tett for å holde baugen looper og også vimpler riktig. Du kan sikre de løse endene av ledningen ved å pakke floral bånd over det.
Vel! Dette er i korte trekk om stolen baugen gjør informasjon. Du kan også benytte av blomsten blooms, strenger av perler, dekorative drue cluster og hensiktsmessig lengder av tyll for å legge mer sjarm. Big blomster omringet av andre små blomster, drue klynger og jevnt arrangeres grønne bladene kan festes til sentrum av stolen baugen ved hjelp av varmt lim og / eller blomsterbutikk wire. Fest baugen til stolen klipp og deretter til benken og beundre kreativiteten din.