Hvordan bygge en Personvern Fence

Et gjerde er et nyttig tillegg til huset ditt, fordi det gir deg fred og personvern. Det finnes mange typer materialer for personvern gjerdet som tre, vinyl og smijern. Det finnes et bredt utvalg av personvern gjerdet design som passer ditt budsjett og din foretrukne design. Du kan også plante eviggrønn busker og trær til å bygge en naturlig grense gjerde. Personvern gjerdet er en av Oppussing planer som kan tas som gjør-det-selv prosjekt. Men, hvis du ikke er sikker på hvordan du bygger et privatliv gjerde, kan du alltid få hjelp av en profesjonell.
Tips for å bygge et personvern gjerdet
Personvern og fred er sikret hvis du har installert et privatliv gjerde rundt ditt hjem eller din eiendom. Her er noen tips for å installere en personvern gjerdet.
Det første du trenger å gjøre er å bestemme høyden på gjerdet. Dette vil hjelpe deg å spare tid, penger og energi. Du kan også vurdere å plante hurtigvoksende eviggrønne trær og busker i stedet for en tre eller en kjede gjerde for å legge til en naturlig skjønnhet til ryggen og foran verftet.
Før du starter installeringen av gjerdet, sikrer til merket din eiendom linje. Når du er ferdig med dette, måle og merke avstanden mellom to endene av gjerdet. Antall gjerdestolper som kreves er bestemt av dele den totale distansen med åtte meter (Dette er normal avstand. Du kan redusere lengden med 2 meter hvis du ønsker det.).
Neste skritt er å grave hull for å feste gjerdestolper. The post-hullene bør 25 inches dyp med 10 inches i diameter. The post-hull kan være gravd ved hjelp av en post-hull kvernen. Når alle hullene er gravd, satt en tykt lag med grus på bunnen av alle post-hullene. Plasser et innlegg i hvert hull og hell blandingen konkrete som setter raskt (Hvis nødvendig, anker innleggene før du heller betongen. Dette ville holde innlegg rett). Tillat det å stille i minst to dager. Etter 24 timer, må du vanne innlegg, dette ville hjelpe konkret å kurere fast. Det finnes også noen raske-setting konkrete produkter tilgjengelig som satt i løpet av fire til fem timer.
Hvis du bruker tre gjerde, sørge for at tømmeret blir behandlet. Krydret tre tåler de været og vil ikke slites av lett. Bruk innlegg laget av tre som er termitt-bevis og som ikke råtner lett, for eksempel sedertre og furu er de beste.
Bruk pickets å fylle ut mellomrom mellom to gjerdestolper. The picket er skrudd på innlegget ved hjelp av skruene på en etter-fire. Den nedre delen av picket kan bli saget av, om nødvendig, det avhenger av planering av bakken.
Fortsett prosessen inntil hele gapet mellom stolpene er dekket. Det anbefales å bruke galvaniserte terrassebord skruer for å feste pickets til innlegg og også å legge ved én picket til en annen. Du kan bruke flere skruer til å styrke gjerdet picket.
Avhengig av området på eiendommen, ville personvern gjerdet prosjektet ta et par helger.
Verktøy som kreves for å bygge et personvern gjerdet
Du må sjekke verktøykassen å se om du har all nødvendig verktøy for å bygge personvern gjerdet. Her er noen av de verktøy og grunnleggende materialer som kreves for å starte prosjektet. ; Arbeidshansker, Level, Post-hull augur eller gravemaskin, Saw (hånd og elektrisk sag), Spiker og skruer, Hammer, Skruer, meisel, Steel målebånd og en merking blyant, Hatchet, Wood konserveringsmiddel og maling (hvis du er installere et tregjerde), Betong, tok en personvern gjerdet er ikke en Herculean oppgave, hvis du har en interesse i gjør-det-selv-prosjekter. Pre-laget gjerdet kits er tilgjengelige i hardware delen av avdelinger butikken.