Hvordan Acid Beis Betong

Acid farget betong er et av de mest klassiske og moderne måter å gjøre på huset ditt. Det er vedtatt av hotelleiere, restauratører, og selv forretningsmenn for å oppnå en stilig og enestående se til sine arbeidsplasser. Det er tre etapper til syre flekker betong. Men før vi kommer til det, ville det være fordelaktig å vite hvordan syre flekken fungerer, slik at du kan bruke din kreativitet for å bringe ønsket konkrete fargen til virkelighet.
Hvordan en Acid Beis Works: En syre stain er en blanding av mineral salter og syre i vann. Acid flekken ikke handler som en frakk, men det recolors betongen. Om iverksetting av syre flekken på betongen, syre og konkrete gjennomgå en kjemisk reaksjon. Reaksjonen resulterer i en slags tvang rusting av betong. Som et resultat, fargen på sement endringene. De konkrete med endret farge utsettes for utheving med riktig lakk. Dette gjør de konkrete blank og behagelig å se på.
Slik Acid Stain Concrete: For å syre flekker betong, må du bruke litt tid, ha i litt innsats, og bruke din kreativitet. Metoden for å syre stain betong er standard, men kreativitet er nøkkelen til suksess. Nå kan du tydelig vet arbeidsmiljø strategi syre flekker. Søk godt, og deretter bestemmer hvilke syre flekker vil gi deg den fantastiske og fabelaktige se på de konkrete. Du kan ha spørsmål som, hvordan syre flekker betonggulv?, Hvordan syre stain konkrete countertops? og hvordan du syre stain en konkret patio?. Godt, ligg svaret på alle disse spørsmålene i disse standard instruksjoner om hvordan du sur flekken betongflater. Hold lesing.
Klargjør Surface: Rengjør overflaten godt. Gjør den fri for matrester, fett og smuss. Du kan finne forbereder overflata litt vanskelig og kjedelig hvis overflaten er gammel. Sørg for grundig rengjøring fordi syre flekken opptrer bare på sement delen av betong. Den kan ikke flekker steiner, sand, og lim av fliser og teppe. Limene kan fjernes ved å skrubbe med limet removers. Farging slik distresset flater med syre vil resultere i variegated toner og farger. Du kan finne farge forskjell fra område til område ganske lite pen. Ingen grunn til bekymring. Overlegget resurfacing kan gi deg ønsket enda finish. Som enhver stykke betong er forskjellig, må du gjennomføre en patch test av syre flekk på betongen. Det anbefales å utføre lappen test hjørner eller på området under ett møbel. På denne måten kan du hindre forringende av betongen overflaten utseende. Når du har besluttet acid kulør vil gi ønsket utseende på betong, fortsett med neste trinn av å anvende den sure flekken.
Beis the Surface: Det er mange måter å bruke syre flekker på betong. Du kan spray, mopp, børste, eller gni den på overflaten. Vanligvis foretrekker fagfolk sprøyting. Sprøyting er enklere og gir et utmerket se til konkrete. Bruk en all-plast pumpe sprøyta. Unngå å bruke metal spredere som syren kan svekke metallet helt. Børst betongen i enda sirkulære bevegelser med en syre børste. Når syrerester tørr, spray syre for andre gang. Dette gjøres for å eliminere eventuelle penselstrøk i første strøk. Kan du hoppe pusse betongen hvis du ønsker å få et mer diffust utseende. Vil du ha en mer intens farge? La syre for lengre tid. Ellers nøytralisere syren snart. Nøytralisering gjøres ved å tilsette vann, ammoniakk eller bakepulver. Etterslep av alkali og mineraler vil skjemaet til betongen. Dette er en del av den reaksjonen. Ulike flekker tar forskjellig tid å reagere og farge i betongen. Tiden kan variere fra ett til åtte timer. Aldri gå på den våte betongen, i hvert fall ikke før syre flekken har nøytralisert, eller annet du kan forlate føttene avtrykk i betongen.
Fjern merket etter sugekoppen: For å oppnå best mulig syre flekken utseende, må du utføre rester fjernes trinnet skikkelig. Forbered en løsning av vann og vaskemiddel. Forholdet er en kopp vaskemiddel pulver til én liter vann. Mop konkret med denne løsningen ved hjelp av en nylon børste. Vacuum resten mens den er våt. Gjenta i prosessen, men denne gangen bare med vanlig vann. Selv etter denne andre studien, er fortsatt litt lys rester. Påfør en ren og fuktig mopp til betongen for å gi den siste finishen.
Seal betongen: Bruk en skikkelig dekorativt sealer å forsegle betongen. Du kan børste, spray, eller rulle på sealer. I tilfelle du sprayer sealer, la betong for minst 48 timer før la på gangtrafikk. Til børsting, bruk en fin børste for å unngå bust få igjen på betong. Få en nei-tekstur korte Napper roller til å gjøre jobben. Metoden med å bruke forseglingen på betong ved å rulle den på er den enkleste av alle, men du må være forsiktig da det også gir de mest uforutsigbare resultatene.
Ved å følge alle de ovennevnte trinnene riktig og nøye, ville du kunne syre flekker betong. Acid farget betong krever mindre vedlikehold og er en ting å bli elsket over lang tid. Nyt det, og være klar til å håndtere ros og anerkjennelse er det bundet til å bringe.