Elektrisk Peis Logger

Elektrisk peis er en av oppvarming enheter som brukes i mange moderne hjem for å varme rommene i vintermånedene. En av fordelene med en elektrisk peis, er at det kan installeres på et sted hvor du ikke kan ha en tradisjonell peis. En elektrisk peis kan også installeres i en eksisterende tradisjonell peis hvis det er en socket punkt på den nærliggende veggen. En elektrisk peis er et alternativ til den tradisjonelle peisen.
Elektrisk peis logger
Den elektriske peisen loggene er faktisk den peisinnsatser som gir simulering av ekte brennende stokker. Elektrisk peis loggene er laget av eik eller bjørk. En elektrisk enheten plasseres inne peisen loggene å gi en utseende realistisk bål. Denne enheten har også en funksjon for å lage den rød-oransje glød av brennende kull. Overall, logger elektriske peis ville gi en varm og hjemmekoselig atmosfære i alle rom den plasseres i. Det er flere typer elektrisk peis loggene inkludert elektriske peisinnsatser, elektrisk log varmeren og sprakende elektriske log.
En elektrisk log varmeapparatet varmer opp rommet til ønsket temperatur. Det er en varmeenhet under loggene og denne enheten har en innebygd termostat å kontrollere temperaturen. Det finnes i hovedsak tre typer elektrisk peis logger. De er klassifisert som ventless logger, logger ventilert og delvis ventilert logger, avhengig varmen slippes og stemningen skapte. Disse loggene brukes i gass varmeovner også. ; Ventless loggene avgir god varme og brannen har en rød-gul glød. ; Ventilert logger gi mindre varme i forhold til ventless stokker, men disse loggene har en mer naturlig glød av brennende tre. ; Delvis vented loggene er en kombinasjon av både ventilert og ventless loggene. Derfor, logger delvis vented har både fordelene og demerits of the ventilert og ventless logger med hensyn til varmen effektivitet og ser. ; En elektrisk peisinnsats er vanligvis brukes i en eksisterende tradisjonell peis. En peis innsatsen er installert hvis peisen ikke er funksjonell eller for å unngå problemer av en klassisk peis. En elektrisk peisinnsats enhet er bare putte inni eksisterende peis og koblet til en nærliggende elektrisk stikkontakt. En elektrisk peisinnsats har et varmeapparat å varme rommet og også flamme for å skape en appell av en interaktiv brann.
Sprakende elektrisk ild logger liker tradisjonelle peisen loggene makes knitrende lyd ligner på reell brann. Sprakende elektrisk ild logger, laget av eik eller bjørkeved, har en unik mekanisme installert innsiden loggen å skape en knitrende sound. Den har også en elektrisk lyspære installert innsiden for å produsere gløden fra en reell brann.
Fordeler med en elektrisk peis
Noen av fordelene med en elektrisk peis er:; Det er lett å installere. Alt du trenger er en plug punkt i området der du vil plassere elektrisk peis loggene. Det er ikke behov for en pipe eller en ventil. Det er trygt å installere elektrisk peis logger fordi det ikke er frykt for innånding giftige røyker. ; En elektrisk peis kan monteres i alle hjem der å bygge en tradisjonell peis er ikke mulig. Loggene simulere flammene gir et naturlig utseende av en reell brann. ; En elektrisk peis logg er mer energieffektiv enn andre romoppvarming enheter fordi de har gode termostat innstillinger. Termostaten innstillingene hjelper deg å regulere temperaturen i rommet og dermed redusere driftskostnadene. En av fordelene med en elektrisk peis logg er at i sommermånedene kan du slå av varmen og nyte den audio-visuelle effekter som ligner en ekte brann.; Electric peis loggene fås i forskjellige utvalgene av stiler og størrelser. Prisene varierer avhengig av materialet, størrelse og stil på den elektriske peisen. En elektrisk peis er en investering fordi det er kostnadseffektivt i forhold til penger og elektrisk energi. Det er gunstig å installere en elektrisk peis i hjemmet fordi det reduserer skorsteinen rengjøring regninger og også utgiftene med å kjøpe ved til tre ovner.