Fiber Cement Utvendig Fasader

Folk er svært ofte forvirret om valg av riktig materiale for Fasader utvendig på huset deres. Markedet er oversvømmet med ulike typer av huset Fasader og velge den perfekte en er en vanskelig oppgave. Du kan gå for vinyl, tre, stucco, metall, osv. Men den viktigste kriteriene for valg av huset Fasader er holdbarheten av materialet og dets utseende etter installasjonen. Hvis du ønsker en rimeligere og slitesterk Fasader materiale som påvirker ikke den tradisjonelle utseendet på huset ditt, så fibersement ytterkledning er en godt alternativ. This Fasader materiale er også kjent som "fiber sement kledning 'i Australia og UK.
Hva er Fiber Cement Utvendig Fasader; Fiber sement eksteriør ytterkledning er laget av sand, sement-og cellulose fibre, som er kurert med damp med trykk (autoklaveres) for å øke styrken av det endelige produktet. Cellulose fibre i denne spesielle Fasader materialet tjene formålet med sprekk forebygging. Etter autoklavering prosessen, er design preget på overflaten av materialet før baking. Den resulterende produkt, som er et herdet materiale, kalles fibersement ytterkledning. Dette er tilgjengelig i form av planker eller som helvetesild. Etter installasjon, fibersement planker ser ut som overlappende plater arrangert på en horisontal måte etterligne trekledning. Ark form av dette materialet er tilgjengelig.
Fiber Cement Eksteriør Fasader - Fordeler og ulemper, som i tilfelle noen andre ytterkledning materiale, har fibersement eksteriør ytterkledning også fordeler og ulemper. Følgende er en liste over både fordeler og ulemper av fibersement ytterkledning. , I forhold til vinyl Fasader, er fibersement Fasader sterkere og tøffere. Det også mer brannsikre enn vinyl og tre. ; Det er rimeligere, og er motstandsdyktig mot termitter og råte, sammenlignet med tre. ; En annen fordel med fiber sement eksteriør ytterkledning er at det kan males etter din kreativitet. ; Gang installert og malt, kan dette ytterkledning materialet vare i mange år med meget mindre vedlikehold. , The tykkere versjoner av fibersement utvendig ytterkledning er slagfast. , The merket design kan meget vel imitere det ser ut av tre, noe som gjør det til det beste materialet for å erstatte gamle tre ytterkledning. ; Ulempene av fibersement utvendig ytterkledning inkluderer kostnadene. Dette materialet er meget dyrt i forhold til vinyl Fasader. : Bortsett fra prisen på produktet og dets installasjon, kan maleriet også vise seg å være dyrt og vanskelig. ; Motsetning til installasjon av vinyl ytterkledning, er det svært vanskelig å installere fiber sement ytterkledning, og krever fagfolk for jobben. ; Dette Fasader materialet er svært tung, og den skjøre tynne versjonene er utsatt for chipping og bryte. Det krever forsiktig og skånsom håndtering. Selv etter skjæring, er minimum to personer som kreves for installasjonen - en for holde Fasader og den andre for å fikse det. ; Så langt som termisk isolasjon og lydisolering er bekymret, fibersement utvendig ytterkledning er ikke veldig effektivt, men tykkere versjoner kan være nyttig i noen grad. Du kan også bruke andre materialer sammen med Fasader å tjene dette formålet. ; Selv om det er mange beundrere av dette ytterkledning materialet, er det i hovedsak brukes til å erstatte den gamle og skadet tre siding. Men fiber sement ytterkledning er slitesterkt, krever mindre vedlikehold, og kan tilby de ser at du vil bruke for eksteriør.