Essential Oil Distillers: Essential Oil Destillasjon Utstyr

Pakker ut eterisk olje av metoden for å trykke på, er et år gammel praksis, men med bruk av teknologi, har essensielle oljen Distillers gjort det enkelt å hente ut olje fra blomster, blader, bark og røtter av plantene. Dessuten destillasjon er løsemiddelekstraksjon også benyttes til å skaffe essensielle oljer. De har en lang historie brukes i medisin, kosmetikk, husholdningsartikler og flavoring mat.
Pakker ut essensielle oljer krever en destillasjonsprosess. bruker mange bedrifter store, sentraliserte utstyr, men, for små-skala og hjemme-basert bedrift, mindre desentralisert destillering utstyr er også tilgjengelig. At destillasjon består i hovedsak av tre komponenter: en dampgenerator, en kondensator, og en separator. En damp generator bruker en varmekilde å koke vann og generere damp. Dampen, passerer så gjennom et lite kammer, som holder den spesielle planten delen, og ekstrakter oljer ved å opprette en olje-damp blanding. Kondensatoren kjøler denne blandingen, og kondenserer det inn i et olje-vann-blandingen. Til slutt, skiller skilleveggen de essensielle oljer fra vannet.
Typer av Essential Oil Destillasjon og Distillers
Essensielle oljen kan hentes ut ved hjelp av fire typer essensielle olje brennerier utstyr, dvs. vann destillering, damp destillasjon, tørr damp destillering og løsemiddel destillasjon. Noen planter og urter er bare for delikat å håndtere damp destillasjon, og trenger vann destillasjon prosess å få den rette karakteren essensielle oljen. Følgende er destillasjon måter brukes til å trekke essensielle oljen.
Water Destillasjon: For olje å være ekstrahert bruke en vann Distiller, vann og plante del er varmes i en container å gjøre damp. Når denne dampen avkjøles, drypper det inn i en annen tom beholder ment for oppsamling av den essensielle oljen. Vann destillering favoriseres for utpakking olje fra kanel og sandeltre bjeffer. ; Steam Destillasjon: Anlegget delen er plassert i et vakuum-forseglet container og oppvarmede, genererer et massivt press som skiller oljen fra den spesielle delen av anlegget, ment for oljeutvinning. Mer omsorg er nødvendig, mens du bruker et damp Distiller, som trykket den bygger kan sprekke ut av beholderen, hvis ikke låst på riktig måte.; Dry Steam Destillasjon: Dry damp Distiller har det samme operativsystemet mekanikk, som damp Distiller. Men, disse er mye tryggere å betjene, men, kan denne prosessen bare trekke ut svært små mengder av eterisk olje.; Løsemiddel Destillasjon: Visse deler av planten ikke svarer godt til noen av de ovennevnte destillasjon metoder. For dem, et løsemiddel, som heksan eller superkritisk karbondioksid, blir brukt. Her løsemiddelet ekstrakter voks og den essensielle oljen sammen.
De essensielle oljen Distillers finnes i mange størrelser. Valget av essensielle olje destillasjonsapparat avhenger personlige kravet. Tabletop Distillers eller hjemme vokst Distillers er ment for hjemmebruk, og bestå av en kobber destillasjon tube, ett kokende kolbe, ett mottak begerglass, og en kondensator. Man kan trekke ut små mengder essensielle olje bruker dette apparatet. Den kokes kolbe fylles med vann og plantemateriale er oppvarmet å lage damp. Kondensatoren er festet til kolben med røret, noe som igjen er festet til mottakende glassbeholder. Mottakende begerglass der de utpakkede oljen drips, etter det blir anstrengt gjennom røret.
Foruten den lille nevnt ovenfor, store essensielle olje destillasjon utstyr er tilgjengelig for de som ønsker å gjøre en profitt ut av utvinne aroma essensielle oljer. Using økologisk dyrket plante-og urt essensielle olje oppskrifter og Distillers, kan du ikke bare lage din egen essensielle olje hjemme, men også være sikret dens renhet.