Design Ideer for bad Vegger og gulvfliser

Home innredning har en nisje posisjon som et yrke i dag. Fra vakre, flamboyantly laget hjem til boliger som stave klassen med funksjonalitet, alternativene er mange. Interiørarkitekter sysselsetter mange innovative teknikker for å passe deres kunder og plan for interiør som samsvarer med budsjettet uten at det går på design element.
Dag, designer bad så på som en utfordring. Borte er de dagene med kjedelige hvite fliser og dempede nyanser. Baderom fliser design ideer blir bedre og bedre. Dette også på grunn av fleksibiliteten i forhold til materialene som brukes og konsepter planlegges av interiørkonsulenter. Bad er nå sett på mer enn bare et sted hvor man går å friske opp og har en vask. Bad er blant de mest gjennomtenkt deler av huset som alle andre rom. Design ideer for bad vegger og gulv fliser kan variere fra det enkle til det funky slag. Her skal vi ta en titt på det grunnleggende av badet flis design ideer, som vil avsløre hvordan du flis bad i ditt nye hjem!
Design ideer for bad vegg og gulv fliser
Utformingen kan ikke begrenses bare til veggfliser. Gulvet fliser kan være utformet i samordning med veggen fliser. Før du bestemmer deg på badet fliser mønstre, er det noen ting du må vurdere. Ta en titt på noen tips i forbindelse med bad flis design.
Du må bestemme på materiell på fliser. Fra vinyl baderomsfliser keramiske fliser på gulv, alternativene er mange. Bortsett fra disse, har du også mulighet for steinen bad fliser design. Disse kan være i marmor, granitt, tegl eller til og med onyx. Mosaikk baderomsfliser er også vakker som bad gulv-og veggfliser.
Planlegge slags farge tema du ønsker å ha på badet. Velg en farge som passer godt med veggen farger. Pastellfarger er ofte populært med mange. Du kan velge farger som en frisk, mint grønn eller en vakker blek skygge av rosa. Unngå å overbelaste din lidenskap for farger. Et bad skal ikke se rotete. Fliser i lys farge passer bad som er små i størrelse. Dette er fordi lyset nyanser tendens til å gjøre et mellomrom virke større. Baderom belysning spiller også en viktig rolle i hvordan flisene kan endelig vises.
Størrelsen på flis kan endres i variert forhold til å skape interessante effekter. Du kan velge ulikt fargede fliser på gulv og vegger. På grunn av deres annen størrelse, kan disse bli lagt i forskjellige vinkler for å skape unike mønstre på en bestemt del av veggen eller gulvet. Du kan også se etter bestemte dekorative fliser.
I nyere tid har stensiler vist seg å være en innovativ måte å lage design på badet vegg og gulv fliser. Her kan man velge mønsteret og selv bruke bokstaver eller tekst for design. Sjabloner kan brukes med letthet, og kan hjelpe en med å ha et presist mønster på veggene. Baderom veggmalerier er også økende etterspørsel. Disse veggmalerier kan være basert på et bestemt tema for badet. Barn spesielt, ville elske tegneserier og lyse farger. Du kan også bruke noen blomstrende design for en bestemt del av muren. Noen elementer av disse kan brukes til gulvet design for å balansere generelle utseende.
Prøv fargekontraster for fliser. Dette kan fungere spesielt på store bad hvor du kan bruke høy kontrast for å skape en dramatisk effekt. En hvit flislagt bakgrunn bidrar til å balansere noe som er dramatisk.
Du kan velge forskjellige teksturer for baderomsfliser. Kan dette også legge til et vakkert utseende noen design. Tile teksturer kan bli blanke, matte, glass effekt eller til og med en ujevn overflate. Ujevn dukket fliser har en annen skjønnhet i sin naturlige design.
Bruk disse design ideer for badet vegg og gulv fliser og skape et annet utseende på interiør. Et vakkert utformet bad gulv-og vegg vil fullføre utseendet av en vakkert designet hjem.