Glassmaleri Hanging

Farget glass er en type glass som artisten flekker eller maling på overflaten av et glass som vanligvis brukes i et vindu. De fargede glass stilen til industrien har vært mye brukt i flere typer vinduer siden middelalderen. Som nevnt ovenfor, flotte glassmalerier er fremdeles fremtredende sett i mange kirker, katedraler, slott, gamle herskapshus og kapeller, på mange steder i Europa. Glassmalerier var utgangspunktet brukes til å skildre helgener, karakterer og scener fra Bibelen på vinduer av katedraler, kirker og kapeller. Konvensjonell farget glass er laget ved hjelp av metalliske salter kombinert med farger. Den metalliske oksider og salter gir glasset på et gjennomskinnelig funksjon, og gir lys til å filtrere gjennom det.
Stained glass kan klassifiseres i forskjellige typer etter prosessen med fremstillingen av det.
Typer Stained Briller; Sylinder Glass: Framstilling av sylinderen glass anses å være ganske vanskelig som det innebærer dyktige glassblåsing teknikker. Å forme en sylinder glass, er glassmassen hentet fra smeltedigelen på en blåser pipe. Smeltet ball av glass er så sakte yet skillfully blåst inn i en sylinder. Denne sylinderen er deretter flatet ut inn i en glassplate. ; Crown Glass: Kronen glass er en metode for å forberede flekken glass, hvor glasset er delvis blåst til en ball og blir deretter plassert på et hjul som ligner en keramikere hjul. Sentrifugalkraft hjulet brukes å flate ut smeltet glass. ; Tabell glass: Begrepet Tabellen glass er ganske rett frem. Den smeltede glass helles ut på metalliske tabell som ligner en flat form. Den smeltede glasset er rettet ut ved hjelp metallic valser og kjøles ned gradvis. , Noen av de andre metodene for å lage fargede brillene er blinket glass og viktoriansk glass metode. En vanlig trinn, på blåser ferd med alle typer glass, er at glasset er farget med hjelp av metallisk oksider og salt. Følgende er noen av de vanlige kombinasjonen av salter og oksider som brukes til å produsere farget glass. ; Kobber Oxide: Kobber oksid tilsettes smeltet glass til å gi den en grønnfarge. Forskjellige merker kobber oksider brukes for å gi glassene ulike nyanser av grønt. ; Cobalt: Kobolt tilsettes for å gi smeltet metall en blå farge. Ved slike fargestoffer volumet på agent økes eller reduseres for å øke eller redusere lysstyrken i glasset. ; Gull: I middelalderen gullet ble lagt til glasset slik at glasset røde. Variable mengder av gull ble brukt til å utlede flere nyanser av rødt som sinober og Crimson. ; Glassmaleri omheng
Glassmaleri omheng er dekorative ornamenter som er laget av forskjellige varianter av farget glass. I farget glass som brukes til å produsere slike typer hengende ornamenter, er lett i vekt og har en lav tetthet. Mesteparten av tiden, er det en dekorativ brikke som er hengt opp i nærheten av eller ved siden av vinduet. Mange ganger, små klokker eller små glass eller metall brikker er festet til veggtepper. Logikken bak å gjøre det er at når et vindkast buer inn gjennom åpne vinduer, det forsiktig gjør hengende stykker ringeklokken til rippel av luft. I noen kulturer dette chiming sies å berolige den menneskelige hjerne og fylle det med positive energier.
Ettersom etterspørselen etter glassmaleriet henging er svakt økende, har produsenter begynt å komme opp med svært innovative ideer. En av de mest innovative glassmaleriet henger, var den som fungerte som lyset står. Dette vinduet overlate var faktisk en glassboks som hadde farget glass rundt lyset. I farget glass meget gode effekter av fargerike lys da lyset ble tent. En annen type glassmaleri henger som har kommet på moten, er den som er formet som en hengende.
Glassmaleri omheng tendens til å gjøre rommet ganske muntre og også fargerik. En viss mengde positiv energi er sikkert følte seg i rommet der glassmaleriet forheng benyttes.