Mobile Home Floor Reparasjon

Vann er den mest åpenbare og den største fienden til gulvet av ditt mobile hjem. Gulvet må repareres nå og da. Bobil gulvet reparasjon oppgave er litt møysommelig og tidkrevende. Vanligvis er fagfolk ansatt for samme. Men hvis du ønsker å gjøre det selv denne gangen, her er en artikkel for å støtte din innsats. Dessuten, hva annet kunne sammenligne med tilfredshet du får ved å opprettholde og reparere ditt hjem på egen hånd. La oss prøve det ut.
For å reparere et mobilt hjem gulv, trenger du visse verktøy som hammere, meisler, skrutrekkere, sager, og vernebriller. Mens han jobbet med slike verktøy, bør fremst være din sikkerhet. Den sikreste måten selv-beskyttelse er her for å følge verktøy 'retningslinjer og arbeidet forsiktig. Aldri glem å bruke briller. Du kan føle det ekstra vekt på dine øyne, men det ville beskytte deg mot splinter av tre eller jern som kan komme flygende inn i øynene.
Husvogner gulvet reparasjon foregår om to store skritt - fjernet gamle gulvet styrer, og installering av nye gulvet. Les videre for å kjenne detaljene i hver trinn.
Fjerning av skadet eller gamle gulvet: Dersom du har installert noen form for gulvbelegg eller teppe på gulvet, fjerne den. Mark ned linjene som er kvadratisk med gulvet bjelker eller støtter. Bjelkene som støtter gulvbordene kalles bjelker. Still sagen til et litt dypere enn gulvet, og så ut de skadede styret. Benytt deg av de linjene du har satt ned en guide. På denne måten kan du så ut alle gulvbordene en etter en. I tilfelle bare en del av gulvet er skadet og du ikke har tenkt å reparere hele huset gulvet, deretter rive ut bare den ødelagte delen og arbeide på den del. For gulvet langs veggen, vil du måtte chip ut de gamle platene. Når fjerning arbeidet er gjort, rengjør bjelkelag grundig, særlig den øverste delen. Påse at bjelkene er flate. Med rengjøring, er fjerning trinn gjennomført.
Installasjon av New Floor: Gulvet platene er av to typer, ulik dimensjonene alene. En er en, to og fire, og den andre er en to av seks. Valget avhenger av dimensjonene på bjelkene du har installert i hjemmet ditt. Følgende beskrivelse er basert på to med seks gulvbord. Hele metoden er den samme for hver type.
Installasjonen av det nye gulvet begynner med ramme de to ved seks planker mellom gulv bjelkene. Her, i dette trinnet, trenger du å bruke teknikken med gulvbord installasjon. Installer to av de seks planker på en slik måte at bare halve Gulvbjelkesystemet støtter kanten av en to av seks, og den andre halvparten er igjen til å støtte kanten av ytterligere to med seks gulvbord. Sørg for at alle gulvbordene har sine kanter støttes av bjelkelaget. Skru inn de to ved seksere og kjøre gjennom endene på skrå slik at de går gjennom bjelkelaget. Ved å gå på på denne måten, vil du lett fullføre utforming arbeidet. Når innrammingen er over, rent rammeverket for å fjerne eventuelle pukler den nye gulvet. Gjør det et poeng å holde tykkelsen på gulvet den samme som, eller i det minste nær det samme som, tykkelsen på det gamle gulvet. Du kan bruke Shim lager på nye gulvet for å komme på nivå med det eksisterende gulvet. Du kan gjøre bruk av dansegulvhitene selv på de områdene som ikke flush. Hvis du ikke er fornøyd med planering av kommunikasjonstjenester, kan du ta ut platene og erstatte dem. Påse at alle de to ved seksere har vært festet til rammen. Med dette, er det mobile hjemmet gulvet reparasjonsarbeid utført. Feie bort alle rester fra området. Nå kan du spre teppet eller gulvbelegget igjen. Hvis du finner gulvbelegget er for gamle eller ikke godt nok for den nylig installerte gulvet, er dette tiden du planlegger å installere nytt teppe.
Ved å lese denne artikkelen, må du ha funnet ut hvor lett det er å gjøre mobile hjem gulvet reparasjon. Hvis du gjør det selv, ville du ikke bare spare penger, men vil alltid sette pris på den opplevelsen av gjøre noe for den boligen du elsker så mye.